TISDAG 17 NOVEMBER 2020 · Quinn befarar att Shauna ska ta över Eric och hela hennes liv. Zoe får oväntat besök av sin syster.

Är Shauna ute efter Eric?

Mycket kan sägas om Quinn, men hon ställer alltid upp för sin bästa vän Shauna i alla fall – kanske för mycket ibland. Nu när damernas avancerade komplott för att splittra Ridge och Brookes äktenskap har misslyckats, blir det alltmer tydligt att Quinn är den stora förloraren i situationen och att Shauna kan komma mycket lindrigare undan. Quinn tappar hakan av chock när hon får veta att Eric har erbjudit hennes väninna att bo kvar i Forresters gästhus – och att Shauna har tackat ja, trots att Quinn inte ens är välkommen där längre och Eric har sparkat ut henne på bar backe. Helt oacceptabelt anser Quinn, som kräver att Shauna hittar en annan bostad omedelbart. Se damerna drabba samman i en känsloladdad konfrontation i dagens avsnitt på Playdays.

Pretty in Pink

Vi blir presenterade för en ny karaktär i dag – Zoes lillasyster Paris. Vi har svårt att slita blicken från hennes knallrosa frisyr och förstår snabbt att hon är en lite udda figur. Vi får veta att hon är en hängiven socialarbetare som har kommit till stan för att jobba med ett projekt för hemlösa. Välkommen, Paris.

Nästa avsnitt
✓ Shauna blir berörd när Eric försvarar henne.
✓ Eric fattar ett beslut.
✓ Quinn kräver svar från Flo om hennes mamma.
✓ Paris träffar Zende.

Lämna en kommentar