17 – 18 AUGUSTI 2021 • Löftesceremonin tvärnitar när Brooke kräver att Quinn och Carter erkänner sitt svek för Eric. Donna minns de ljuva åren som Erics fru – kan Quinns förlust bli hennes revansch?

Sent ska syndaren vakna

Om det är en sak den trogna Glamour-tittaren vet, så är det att hemligheter alltid avslöjas förr eller senare. Det borde även Quinn veta, för i dagens avsnitt hamnar hon i en situation som hon har befunnit sig i så många gånger förut – ställd mot väggen och ertappad med en lögn. Ceremonin där Quinn och Eric skulle förnya sina äktenskapslöften får ett abrupt avbrott när Brooke dyker upp och kräver att farsen upphör omedelbart. Chock och förvirring uppstår, inte minst när Brooke undviker att själv avslöja otrohetsskandalen som hon precis har fått nys om och istället kräver att Quinn visar sin make respekt genom att berätta det själv. Men Quinn vägrar in i det sista. Hon beordrar sin fiende att lämna huset och ber Carter att återuppta ceremonin som om ingenting hade hänt. Men när Brooke vänder sig till Carter och vädjar till hans anständighet att göra det rätta, klarar han inte av att ljuga längre. Efter många omsvep erkänner han till slut att: ”Jag hade en kärleksaffär med Quinn.” En chockad Eric spänner ögonen i sin fru och frågar om det stämmer, medan hennes gråtfärdiga blick räcker som svar. Är det här droppen som får Eric att vända ryggen åt Quinn för gott, eller kommer han även att förlåta henne för det här sveket? Det får vi se i nästa avsnitt!

Oförglömlig kärlek

Donna Logan är inte sitt vanliga sprudlande jag den här dagen, eftersom hon vet att hennes livs kärlek Eric Forrester ger sin fru förnyat förtroende, vilket blir en plågsam påminnelse om att det aldrig kan bli dem igen. Donna bjuder på en kavalkad av minnesbilder från sina ljuva år som Mrs. Eric Forrester och Katie förstår att hennes syster aldrig har kommit över känslorna för honom. Ingen av dem anar förstås vilket drama som utspelas i Forresters palats och att Erics omgifte med Quinn är avblåst på grund av en avslöjad otrohetsskandal. Kan Quinns förlust bli Donnas revansch?

Nästa avsnitt
✓ Eric blir rasande på Quinn efter avslöjandet om hennes otrohet.
✓ Thomas vädjar till Justin att släppa ut honom från buren.
✓ Hope anar oråd när hon upptäcker att Justin har Thomas telefon.

Lämna en kommentar