MÅNDAG 15 MARS 2021 · De båda paren väntar otåligt på besked om faderskapsprovet. Hope undrar om Liam innerst inne önskar att han är pappan. Finn försöker muntra upp Steffy. Till slut ringer telefonen…

I dag kommer beskedet

Våra vänner har vaknat upp till en ny dag som kan komma att påverka hela deras framtid, för i dag ska resultatet från Steffys faderskapstest presenteras. Brooke och Ridge beklagar sig över situationen som deras barn har hamnat i. Brooke har tidigare varit tydlig med att hon lägger hela skulden på Steffy, men det är inget hon tar upp med Ridge. Det är bäst att välja sina strider. Båda två är överens om en sak – det bästa vore om Finn är pappan. Samtidigt väntar Steffy nervös på att doktorn ska ringa och ge besked. Under tiden försöker Finn muntra upp henne med planer för framtiden. Till slut ringer Dr. Campbell och berättar att provsvaren är på väg från labbet, så Steffy är välkommen att komma förbi och ta del av dem. Det vore ju alldeles för enkelt att bara ge besked i telefon. En ivrig Steffy ringer till Liam och föreslår att alla inblandade samlas på sjukhuset och tar del av ödesbeskedet tillsammans.

En fråga som kräver svar

Hope vet att Liam ångrar otrohetsnatten med sin ex-fru, men hon vet också att han alltid kommer att älska Steffy och därför måste hon ställa frågan: ”Önskar du innerst inne att du är pappan till Steffys barn?” Liam verkar först lite bli lite ställd av frågan, men säger sen att svaret är ett tydligt ”Nej.” Han har redan ett barn med Steffy och tycker inte att ett till borde förändra situationen. Hope håller inte med. ”När vi gifte oss lovade du inte bara att vara trogen – du lovade att ha tro på mig, oss och vår familj”, förklarar hon. Bra replik, som är helt omöjligt att bemöta. Liam gör ändå ett försök och ber Hope om en chans att få förtjäna hennes förtroende igen, innan de åker till sjukhuset för att få det efterlängtade beskedet om han är pappan till barnet!

Nästa avsnitt
✓ Ridge blir imponerad när Thomas och Brooke kommer överens igen.
✓ Hope fattar ett beslut om sitt äktenskap.
✓ Resultatet har kommit och sanningens ögonblick är här.

Lämna en kommentar