EFTERLYSNING・Hope och Liam har inte synts till i Glamour på ett tag – det här är anledningen till deras frånvaro!

Välförtjänt paus

Du som följer Glamour varje dag har märkt att Hope och Liam lyst med sin frånvaro sedan de återförenades med sin dotter Beth. Det beror på att deras alter egon Annika Noelle och Scott Clifton behövde lite semester efter att ha stått i seriens rampljus under hela nio månader med en känslomässigt krävande del av handlingen. Clifton förklarar för tidningen Soaps in Depth: ”För det första behövde tittarna hämta andan och för det andra behövde vi också göra det.” Båda skådisarna var tacksamma för att kliva åt sidan ett tag och låta andra karaktärer i serien flytta fram till handlingens centrum. ”Konsekvenserna av den här historien påverkar andra än bara Liam och Hope”, säger Clifton. ”Ringarna på vattnet sprider sig fortfarande och det finns andra personer som behöver stå i fokus. Vi har en duktig rollbesättning, så det är trevligt att handlingen fokuserar på många av de andra intressanta karaktärerna som också har påverkats av det här.”

Saknar du Hope och Liam eller uppskattar att se andra stå i centrum? Även om de håller lite lägre profil just nu så är de inte helt borta från serien. Redan i måndagens avsnitt (14:e oktober) återser vi Hope och Liam igen när de diskuterar Thomas återkomst med Brooke!

Ett glassigt avslut

Det blev alltså dags för skådisarna att få en paus och vila upp sig efter dramat med Beth som fängslade oss alla under så många månader. Men innan de gick på ledighet, valde Annika Noelle (Hope) att tacka sina kollegor på ett glassigt sätt – bokstavligen. Hon delade ut biljetter som kunde lösas ut mot en glass ”gjord av Hopes tårar” från en kiosk i närheten av TV-studion. Här är lite härliga bilder från glasskalaset:

”Det har varit åtta månader med ett mycket känslosamt, tungt manus och väldigt långa arbetsdagar”, sa Noelle när hon överraskade Matthew Atkinson (Thomas). ”Det här var bara mitt sätt att tacka alla för att de är det mest fantastiska och stöttande gänget som jag kunde ha önskat.”

Scott Clifton (Liam), Courtney Hope (Sally) och verkställande producenten / chefsförfattaren Bradley Bell tackade ja till Noelles erbjudande och tog för sig av den svalkande glassen.

Katherine Kelly Lang (Brooke) och Jeremy Ray Valdez (polisinspektör Sanchez) hade inget emot att växla in sina certifikat för glass ”tillverkad av den söta smaken från Hopes tårar.”

Noelle bjöd på glassen för att tacka sina medarbetare – som producenterna Mark Pinciotti, Bradley Bell och Casey Kasprzyk. ”Jag älskar er så mycket och ni fick mig att klara det här.”

Glada leenden från Denise Richards (Shauna), Atkinson och Noelle. ”Det var precis innan uppehållet”, förklarade Hopes rollinnehavare, ”så det var en trevlig liten sommargrej med glass.”

Foton i den här artikeln: Howard Wise / JPI Studios

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *