TORSDAG 6 JUNI 2019・Liam ordnar en romantisk middag åt Hope för att fira deras sista kväll tillsammans som gifta. Flo och Zoe diskuterar fördelar och nackdelar med att erkänna sanningen, ovetande om att någon hör vad de pratar om!

Steffys vandrarhem

Hope har bestämt sig för att avsluta sitt äktenskap med Liam för att Steffys barn ska få en pappa på heltid och för att hon själv ska kunna gå vidare med livet som modersgestalt åt Thomas son. Även om hon älskar Liam, ser Hope ingen annan utväg. Paret ska tillbringa en sista kväll tillsammans som äkta makar för att sedan sätta punkt för den här epoken i deras liv. Först gör Hope ett besök hos Steffy och påannonserar vad som förmodligen kommer att hända i kväll – Liam kommer att bli hemlös och behöver ta vägen någonstans, så kanske Steffy har möjlighet att förbereda ett av sina gästrum? Steffy påpekar att Liam alltid är välkommen i hennes hem, men hon önskar verkligen att Hope ändrade sitt beslut. Det gör hon inte, så Steffy kan förvänta sig att få sällskap av sin ex-man i kväll. Faktum är att Liam faktiskt redan har funderat över var han ska sova i natt, och ber därför att få slagga hos sin bror så länge. Wyatt tycker också att situationen är tragisk och förstår inte varför Hope fattade det här beslutet nu. ”Hon slutade säga ’snälla’ och jag slutade säga ’nej'”, konstaterar Liam, och verkar ha accepterat sitt öde.

En sista kväll tillsammans

Senare kommer Hope hem och ser att Liam har förberett en fin middag för två. Det här är hans sista chans att försöka övertala sin fru att stanna kvar i äktenskapet. Han överlämnar en present – ett synonymlexikon – och ber henne att slå upp synonymerna för ”kärlek.” Hope blir rörd till tårar när hon hittar en överraskning som gömmer sig bland sidorna i boken – en torkad olivkvist som Liam har sparat från deras bröllop i Italien. Vi förstår att en sentimental afton väntar, så det är lika bra att ha en näsduk i beredskap inför nästa avsnitt!

Sanningens ögonblick

Ryktet om Hope och Liams skilsmässa har nått kontoren på Forrester Creations. Nyheten väcker ångestkänslor hos intrigmakerskorna Flo och Zoe som inser att inget av det här hade hänt om det inte vore för komplotten med Hopes barn. Något måste göras, konstaterar damerna. De anar inte att dörren står på glänt och att deras samtal har fångat uppmärksamheten hos Xander, som tjuvlyssnar och hör Zoe säga: ”Får någon veta att Hope och Liams dotter lever så blir det ännu värre.” Senare när Zoe är ensam, blir hon konfronterad av en upprörd Xander, som nu förstår vilken enorm hemlighet som hans flickvän bär på. Nu kräver han att få veta var barnet befinner sig! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *