16 – 17 MARS, 2021 · Stämningen är spänd när Dr. Campbell avslöjar vem som är pappan till Steffys barn. Vinny uppmuntrar Thomas att se nya möjligheter om det visar sig att Liam är pappan.

Ett efterlängtat besked

Avgörandets ögonblick är äntligen här. Efter en lång tid med oro, tårar och brustna hjärtan ska frågan få ett svar – vem av herrarna Finn och Liam har gjort Steffy gravid? Alla fyra nervösa själar som påverkas av beskedet har samlats på sjukhuset för att höra Dr. Campbell avslöjar resultatet av faderskapstestet. Spänningen är på topp när doktorn dyker upp med ett kuvert i handen. ”Har du resultatet?” undrar Steffy. Tyvärr inte ännu. Labbet håller fortfarande på att fastställa analysen och dessutom blir det mer dramatiskt för tittarna om vi suger på karamellen bara en liiiten stund till. Under tiden tar Hope sin make åt sidan och avslöjar att hon har fattat ett beslut. ”Jag ber för att barnet ska vara Finns för då kan Steffy gå vidare medan du och jag kan försöka påbörja ett nytt kapitel”, meddelar hon. Liam drar en suck av lättnad. Kanske deras äktenskap har en chans att räddas ändå. Men först skulle vi få ett visst resultat, eller hur? Hope och Liam gör åter sällskap med Steffy och Finn när doktor Campbell återvänder och den här gången lovar att hon har svaret i sin hand. Sverige, vi har ett resultat – och du ser det några minuter in i onsdagens avsnitt som ligger och väntar på dig på Playdays.

Imponerad av Thomas

Intresset för Steffys graviditet sträcker sig långt utanför sjukhusets väggar. Ridge och Brooke väntar otåligt på ett besked i sina mobiler, men det är ingen tvekan om vem de hoppas att pappan ska visa sig vara – Finnegan. Det vore bäst för alla inblandade. Till och med Thomas verkar hålla med om det. ”Tänk att vi tre är överens om något”, utbrister Ridge förvånat. Brooke medger att Thomas har förändrats. ”Jag är imponerad över hur positiv din inställning har varit på sistone”, säger hon. Senare får Thomas besök av Vinny som inte är lika övertygad om sin kompis helomvändning. Han tror fortfarande att Thomas har känslor för Hope och intalar honom att han har en chans med henne om det skulle visa sig att Liam är pappan till barnet.

Nästa avsnitt
✓ Finn försöker vänja sig vid sin nya verklighet.
✓ Hope får ett sammanbrott.
✓ Bridget kommer hem på besök.

Lämna en kommentar