26 – 27 APRIL 2021 · Systrarna Logan erbjuder Flo deras efternamn, men Wyatt hoppas att hon vill ta hans istället!

Du är en av oss nu

Livet fortsätter att le mot Flo Fulton. För bara några avsnitt sen valde systrarna Logan att acceptera henne som en del av familjen och ordnade ett jobb åt henne på Forrester Creations. Nu bestämmer sig fastrarna för att gå ett steg längre och erbjuda henne deras efternamn. De är övertygade om att deras käre bror hade velat det. ”Flo Logan har väl en bra klang”, tycker Katie och förklarar att de redan har bett Carter att upprätta juridiska dokument som gör namnbytet officiellt. Flo blir överrumplad av den känslosamma gesten och efter en snabb överläggning med sin mamma väljer hon att tacka ja till sitt nya namn.

Wyatt friar

Samtidigt planerar Wyatt att ge sin fästmö ett liknande erbjudande, i form av ett frieri. Liam gratulerar sin bror och är tacksam för att en av dem har ett lyckligt kärleksliv i alla fall. Vi får veta att han sover hos sin pappa nu sedan Hope begärde en separation, men han hoppas att pausen inte ska bli långvarig. Senare dyker Flo upp och berättar den fantastiska nyheten att hon är en Logan nu. Wyatt hade tänkt vänta till i kväll med att fria, men bestämmer sig för att göra slag i saken direkt. ”Jag undrar om du vore intresserad av att byta namn igen och bli mrs Wyatt Spencer”, säger han och går ner på knä med en diamantring i sin hand. Vad Flo svarar ser du i tisdagens avsnitt som ligger och väntar på dig hos Playdays!

Kärlekarna han glömde

När Wyatt berättar för sin bror att han tänker fria till Flo, påtalar han flera gånger att han har älskat henne sedan de var barn och att hon alltid har varit hans enda stora kärlek. Trogna tittare har nog lite svårt för att köpa det resonemanget med tanke på att Wyatt har en ganska gedigen lista över tidigare kärlekar: Hope, Steffy, Nicole, Ivy, Katie och Sally!

Nästa avsnitt
✓ Quinn och Shauna fattar ett beslut som påverkar deras framtid.
✓ Thomas hjälper Hope att hantera ett svårt samtal med Douglas.
✓ Ridge blir besviken när Brooke vägrar erkänna att Thomas har förändrats till det bättre.

4 Comments

  1. Hope ber Thomas flytta in hos henne nu genast

  2. Thomas anordna en romantisk middag för hope utan Douglas som slutar med romantik. Punkt slut

  3. Hope ska erkänna för Thomas att hon älskar honom. Punkt slut

  4. Pingback: Ett udda frieri! – Glamour

Lämna en kommentar