FREDAG 2 JULI 2021 · Liams ödesdag är här – ska han överlämna sig till polisen och riskera att förlora allt han håller kärt? Ridge blir imponerad när Brooke ser Thomas i ett nytt ljus.

Är det värt det?

Hope och Liam vaknar upp till en ny dag som kan bli den sista i livet som de känner till – om Liam väljer att överlämna sig själv till polisen och erkänna sig skyldig till bilolyckan som orsakade Vinnys död. Att berätta sanningen och ta sitt ansvar är det enda sättet att lindra det dåliga samvetet – Hope förstår det, men frågor måste ändå ställas: ”Är det värt att förlora sin familj för att göra det rätta?” och ”Är det rätt att barnen ska förlora sin pappa?” Hope påpekar att även Bill kommer att hamna i fängelse om sanningen kommer fram, för det var ju han som egenhändigt sopade undan alla bevis medan Liam var medvetslös. Vinny är trots allt död och ett erkännande från Liam kommer inte att ändra på det, så är det värt att riskera allt för att sanningen ska komma fram? Paret blir avbrutna i sitt resonemang när Thomas dyker upp för att lämna Douglas. Hope antyder att hon och Liam skulle behöva lite mer tid med varandra, så Thomas fattar vinken och erbjuder sig att ha Douglas en stund till. Innan de går, vänder sig Douglas till sin extrapappa Liam och frågar om han kommer på hans basebollmatch. Liam inser att han inte kan lova det och kämpar för att hålla tillbaka tårarna med tanke på varför. När de är ensamma brister Hope ut i gråt av rädsla för att förlora Liam. ”Vill vi verkligen åka till polisstationen och riskera att förlora hela vårt liv och vår familj?” Det oåterkalleliga beslutet tas i nästa avsnitt, så missa inte det!

Brooke ändrar sig

Brooke blir förvånad när hon får höra att Thomas har tagit ett större ansvar för Douglas den sista tiden, för att låta Hope och Liam vara i fred och njuta av sin återförening. Han upprepar sitt nya mantra – att han bara vill att Hope ska vara lycklig och om hon är det med Liam, så respekterar han det. Brooke tvingas inse att Thomas verkligen har förändrats och att han kanske inte är besatt av hennes dotter längre. Hennes nya inställning imponerar på Ridge, som bara vill ha lugn och ro i familjen. ”Både för oss och våra barn”, tillägger han, ovetande om chocknyheten som snart kommer att brisera när sanningen om Vinnys död kommer fram!

Nästa avsnitt
✓ Liam fattar ett stort beslut.
✓ Bill gör något drastiskt för att hindra Liam.
✓ Steffy och Finn får veta könet på sitt barn.

Lämna en kommentar