26 – 29 MARS 2021 · Thomas befarar att Vinny har fifflat med Steffys faderskapsprov. Hope tvivlar på sitt äktenskap. Flo känner sig exkluderad från familjen Logan.

Vad har du gjort, Vinny?

”Jag vill inte ge upp vår familj eller vårt liv tillsammans, men ärligt talat så känns det som ett svek för mycket.” Så sammanfattar Hope den besvärliga situation som har uppstått efter att hennes äkta hälft har gjort sin exfru gravid igen. Det är fortfarande osäkert om Hope kan förlåta Liam den här gången, men hon lovar Steffy att inte låta det oskyldiga barnet komma i kläm i alla fall. ”Alla våra barn är förenade och tillhör samma familj”, konstaterar hon. Men samtidigt kommer nu signaler på att resultatet från Steffys faderskapsprov kan vara opålitligt. Thomas trogna barndomskamrat Vinny har fått anställning i labbet och kan ha gått lite för långt i sin ambition att hjälpa sin vän med hans kärleksliv. När Thomas inser vad som kan ha hänt, ringer han till Vinny och kräver att få veta sanningen. ”Fifflade du med Steffys faderskapsresultat?”

Flos stora familjesorg

Flos liv har varit rena rama Askungesagan sedan hon kom till Los Angeles. Hennes hemlighet avslöjades, men hon fick sin prins ändå och nu är det bara ett problem som fortfarande gnager. De elaka fastrarna har fortfarande inte accepterat henne som en fullvärdig familjemedlem ännu. Wyatt tror att det bara är en tidsfråga, men en uppgiven Flo börjar tro att det aldrig kommer att hända. Logan-systrarna ser henne som en ständig påminnelse om deras brors tragiska död och tydligen vill de inte ha något med henne att göra. Wyatt står inte ut med att se sin älskade må dåligt, men för att hjälpa henne måste han be en före detta fästmö om en tjänst!

Nästa avsnitt
✓ Vinny erkänner vad han gjort.
✓ Wyatt ber Katie om en stor tjänst.
✓ Liam vill följa med på Steffys läkarbesök.

2 Comments

  1. Vinny har inte fiflat med faderskapstestert

  2. Hope ska gå hem till Thomas o förföra honom o göra barn med honom

Lämna en kommentar