FREDAG 21 JUNI 2019・Thomas vidtar extrema åtgärder för att hindra Emma från att avslöja sanningen om babybluffen för Hope!

Rätt eller fel att berätta?

Allt hänger på unga Emma Barber i dag – som precis har fått vetskap om den stora babybluffen och är fast besluten att berätta sanningen för sin vän Hope. En man står i vägen för hennes ambition att göra det rätta. Thomas vägrar låta den här tjejen sabotera hans planer nu när han är så nära att vinna Hopes förtroende och bilda den familj med henne och Douglas som både han och Hope önskar. Ett bittert gräl uppstår, där båda parter argumenterar för vad som vore ”det rätta” att göra, men är helt oense om vad det är. Thomas utnyttjar alla härskartekniker han kan för att skrämma Emma till tystnad, men hon står fast vid sitt beslut. Hope måste få veta att hennes dotter lever och sluta lida i onödan. Thomas ställer sig bokstavligen i vägen för Emma när hon försöker lämna kontoret, men räddningen kommer i form av Pam som avbryter dem och vill diskutera ett viktigt ärende med Thomas. Under tiden passar Emma på att smita därifrån och kör iväg med sin bil i kvällsmörkret.

Emmas mörka öde

Att messa och köra bil samtidigt är förstås aldrig att rekommendera, men nöden har ingen lag och Emma försöker skriva några väl valda ord till Hope och varna för vad som är på väg att hända, samtidigt som hon måste hålla ögonen på vägen. Plötsligt dyker en fartsyndare upp bakom Emma och prejar henne av vägen! Hon verkar gå ett grymt öde till mötes när bilen kör genom vägräcket och ner i en ravin. Lyckligtvis stannar en vänlig främling som kanske kan hjälpa till. Eller inte, för det visar sig vara själva gärningsmannen bakom attentatet – Thomas, som är fast besluten att Emma Barber aldrig ska komma fram till Hope och avslöja sanningen om hennes barn! □

Lämna en kommentar