ZENDE FORRESTER DOMINGUEZ

Allt om

Allt om Zende!

Kristen Forrester och Tony Dominguez var på smekmånad i Afrika när de förlorade en filmrulle och blev vän med den unge pojken som hittade den åt dem. De fick veta att Zende blev föräldralös när båda hans föräldrar dog i AIDS och senare dog även hans bror i samma sjukdom på barnhemmet där de bodde. Kristen och Tony blev bekymrade när de fick veta att Zende var för gammal för att bo på barnhemmet och att han förmodligen skulle hamna på gatan.

*

När Kristen och Tony kom hem till Los Angeles kunde de inte sluta täkna på Zende. Tony var själv smittad av HIV och kände en stark samhörighet till Zende. Därför åkte de tillbaka till Afrika och adopterade pojken, som fick båda deras efternamn.

Zende växte upp hos Tony och Kristen som en del av familjen Forrester. Senare flyttade de till Florida.

Zende var betydligt äldre när han kom tillbaka till Los Angeles 2015 och spelades av Rome Flynn.

*

Zende började jobba som praktikant hos Forrester Creations. Han blev förtjust i praktikantkollegan Nicole och lade slutligen in en stöt efter att Thomas hade kysst henne.

Förhållandet fick problem när Nicole gick med på att bli surrogatmamma åt sin syster Maya och hennes man Rick.

När barnet var fött ville Zende ha tillbaka Nicole, men Sasha påstod att hon var gravid. Lyckligtvis var det en lögn, så han och Nicole återförenades och älskade med varandra för första gången.

Zende befarade att graviditeten skulle komma emellan dem, så han gjorde slut med Nicole och hamnade i säng med hennes vän Sasha, som uppvaktade honom skoningslöst.

Zende bad om ursäkt och friade till Nicole, men hon vägrade acceptera det efter att ha blivit bränd så många gånger.

När Nicole övervägde att bli surrogatmamma åt RIck och Maya en andra gång, dränkte Zende sina sorger med alkohol och drog till Hawaii med Sasha. När de kom hem hittade Nicole dem i säng tillsammans.

Vill du gifta dig med mig?

Zende anordnade ett extravagant frieri som Nicole inte kunde tacka nej till!

Paret gifte sig i en vacker ceremoni på Alla hjärtans dag.

Nicole blev förtvivlad när hon fick veta att hon inte kunde få fler barn, men Zende övertalade henne att inte ta Lizzy från Rick och Maya, vilket hennes pappa försökte övertala henne att göra.

När en jobbmöjlighet uppstod på Forrester International i Paris, flyttade Zende dit med Nicole, ovetande om att Maya hade ordnat jobbet eftersom Lizzy hade börjat kalla Nicole för "mamma."

Nu i oktober 2020 kommer Zende tillbaka till Los Angeles ensam efter att hans äktenskap med Nicole har spruckit. Zoe har precis börjat dejta Carter, men hon verkar även vara förtjust i Zende. Vi får se vad som händer!