TORSDAG 6 JUNI 2019・Brooke försöker övertala Liam att kämpa för sitt äktenskap. Wyatt och Flo älskar med varandra för första gången sedan de återförenades.

Det ljuva livet

Flo Fulton vaknade upp till en ny och glamourös tillvaro i morse, efter att ha flyttat in till familjen Forresters bekväma lyxvilla i Beverly Hills. Dagen blev ännu bättre när hennes ungdomskärlek Wyatt kom förbi och de tillbringade dagen i huset för sig själva med skratt, kyssar och dopp i poolen. Som kronan på verket tar Wyatt och Flo steget upp till sovrummet och älskar med varandra. ”I morse visste jag inte att det här skulle bli den bästa dagen någonsin”, tänker Flo högt när hon ligger i Wyatts famn. När han svarar att ingen förtjänar det mer än henne, blir Flo plågsamt påmind om att det är långtifrån sant. Det nyfunna drömlivet skulle spricka fullständigt om hennes stora hemlighet kom fram.

Svärmor vet bäst

”Vad händer med den här familjen?” undrar en upprörd Brooke när hon hittar Liam på kontoret. Hon vet att hennes dotter Hope gör ett stort misstag i att avsluta sitt äktenskap med Liam och vädjar till sin svärson att sätta stopp för galenskaperna. Liam hade gärna gjort det om han kunde. Han älskar Hope och vill verkligen inte ha någon skilsmässa och har försökt prata förstånd med sin fru, men hon vägrar lyssna. Hope anser att barnen måste prioriteras först och att Liam borde bilda en familj med sin ex-fru och deras döttrar, medan hon blir en modersgestalt åt föräldralösa Douglas. Brooke förstår inte varför det ena måste utesluta det andra. De kan mycket väl ta hand om barnen utan skilsmässa.

Hopes beslut

Thomas ber om ursäkt för kyssen som han överraskade Hope med i slutet av förra avsnittet. Det var inte meningen att gå över gränsen, men samtidigt erkänner Thomas att han har förhoppningen att de ska leva i symbios tillsammans så småningom. Hope klargör att Liam fortfarande är den enda mannen hon älskar och att hon bara tänker skilja sig från honom för barnens skull. Hon är fast besluten att bli den modersgestalt åt Douglas som han behöver, men hon har inga planer på att inleda ett förhållande med hans pappa.

Om Beth inte hade dött

Senare kommer Liam hem och berättar att han precis träffade sin svärmor och håller med henne om att Hopes beslut är helt galet. Å ena sidan vill han kämpa för att rädda sitt äktenskap, eftersom han älskar Hope över allt annat. Å andra sidan kan han inte se henne lida längre. Hope berättar att hon har en återkommande dröm om hur livet hade sett ut om deras dotter Beth inte hade dött vid födseln. De hade levt tillsammans som en lycklig familj. Tyvärr blev verkligheten en mardröm istället när de förlorade barnet. Vi tittare vet förstås att det inte stämmer och att Beth lever, men de ovetande föräldrarna tvingas acceptera att de nu har förlorat både sin dotter och sitt äktenskap på grund av den här elaka komplotten.

Lätta på ditt samvete, Flo

Samtidigt tär ångesten inom Flo, som i allra högsta grad är inblandad i komplotten med Liam och Hopes barn. Wyatt märker att något inte stämmer med sin nya flickvän och ber henne att lätta på sitt hjärta. ”Se på ditt liv nu – jag skulle inte låta något eller någon ta det ifrån dig”, lovar han. Ska Flo våga lätta på sitt samvete och berätta sanningen? □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *