8 – 9 MARS 2021 • Zoe vill ha en natt med Zende innan hon gifter sig med Carter, men någon sätter stopp för hennes planer.

En natt med Zende

Zoe Buckingham borde vara nöjd med livet. Hon har ett bra jobb och är förlovad med en man som är snygg, framgångsrik och älskar henne över allt annat. Men när ett förlorat SMS avslöjar att hennes hemliga flirt Zende besvarar hennes känslor, inser Zoe att hon inte kan gifta sig med Carter utan att först utforska om hon och Zende är ämnade för varandra. ”Jag vill ha en natt med dig innan jag ger mitt åtagande till Carter”, vädjar hon till Zende, vars magkänsla säger att det här är fel och han vill inte smussla bakom ryggen på sin bästa vän. Samtidigt misstänker Ridge att något pågår mellan Zoe och hans systerson. Han startar en utredning och får veta att Zende ska befinna sig ensam hemma, samtidigt som Zoe verkar vara försvunnen. Ridge inser sambandet och beger sig till huset där hans misstankar bekräftas. Precis när Zoe lutar sig fram för att ge Zende en kyss, träder Ridge fram och ifrågasätter vad i helsike som pågår!

Desperata beslut

Stämningen blir spänd när Ridge avbryter det förbjudna kärleksmötet och anklagar dem båda för det yttersta sveket mot hans vän Carter. Zoe hävdar att Ridge har missuppfattat situationen, men han köper inte hennes ursäkter. Avslöjandet får Zoe att ta sitt förnuft till fånga och hon inser att hon inte vill något hellre än att gifta sig med Carter trots allt. Med risk för att Ridge ska avslöja hennes otrohetsförsök, bestämmer Zoe träff med sin fästman på jobbet och meddelar att hon vill välja ett bröllopsdatum ändå och gifta sig med honom snarast möjligt. ”Du är mannen för mig Carter” hävdar Zoe, trots att hon var osäker på den saken för bara en stund sen. ”Jag ska bli en kärleksfull och hängiven hustru som du förtjänar”, lovar hon och märker inte att Ridge gömmer sig bakom hörnet och överväger att avslöja hennes dubbelspel en gång för alla!

Nästa avsnitt
✓ Brooke får veta att Liam har varit otrogen.
✓ Steffy kommer till sjukhuset för att göra ett faderskapsprov.
✓ Ridge berättar sanningen om Zoe för Carter.

Lämna en kommentar