TISDAG 8 DECEMBER 2020 · Zoe är tvungen att fatta ett snabbt beslut – ska hon gifta sig med Carter? Wyatt ber Eric att förlåta hans mamma.

Ett svårt beslut

Parmiddagen hos Carter tar en oväntad vändning när han plötsligt går ner på knä och friar till Zoe med en bländande diamantring. Hon blir helt ställd och vet inte vad hon ska svara, så det känns nästan som en räddning när brandlarmet plötsligt börjar tjuta och Carter blir tvungen att springa ut i trapphuset och se vad som pågår. Nödsituationen ger Zoe en liten respit med sitt livsavgörande beslut, men hon vet att Carter snart kommer tillbaka och förväntar sig ett svar. Hon ber Zende om vägledning, vilket knappast är lämpligt med tanke på deras outtalade attraktion för varandra. Zende inser att det här är hans sista chans att berätta hur han känner för Zoe, men han hinner knappt få en syl i vädret innan Carter och Paris återvänder med beskedet att brandlarmet är avvärjt. Senare är det dags för Zoe att svara på Carters frieri. Vill hon bli hans fru? Hennes svar ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Mammas advokat

Sedan Eric sparkade ut Quinn från huset och hotade med att begära skilsmässa, har hon flyttat in hos Wyatt och Flo i strandhuset. Nu vädjar Wyatt till Eric att förlåta hans mamma och låta henne flytta hem igen. Eric är skeptisk efter Quinns alla lögner, men Wyatt påminner honom om att de gifte sig av en anledning och den anledningen finns kvar. Han vet hur ångerfull hans mamma är, så kan han inte tänka sig att ge henne en till chans? Erics svar ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Flo försöker medla när Wyatt riktar en anklagelse mot Shauna.
✓ Paris gratulerar Zoe till hennes förlovning.
✓ Hope ger Thomas ett erbjudande.

Lämna en kommentar