ELAKA CHLOE · Ingen gillar Chloe sedan hon valde att behålla Nicoles barn. Nadia Björlin förklarar hur det känns att vara seriens främsta hatobjekt!

Chloe födde Nicoles barn, men valde att behålla det själv och krävde ensam vårdnad. Här berättar vår svenska stolthet Nadia Björlin hur det kändes att möta tittarnas ilska.

“Det är intressant, för folk antingen förstår Chloe fullständigt eller hatar henne. Men det finns mycket hat. Som Nadia måste jag låta bli att döma. Ibland kan man läsa grejer och tänka ‘Herregud! Vad ska Chloe göra?’ Jag tror att man måste hitta hennes perspektiv i allt det här. Hon tänker bara på barnet i det här fallet. Hon kanske inte fattar de bästa besluten, men jag försöker också tänka som någon som nyligen har fått ett barn själv – hormoner, känslor och allt är så förstärkt att man skulle göra vad som helst för barnet man precis har fött. Och om man verkligen anser att ens bästa vän fattar dåliga beslut som kommer att skada barnet, då gör man nåt åt saken även om man själv blir sårad på vägen.”

Trodde du att tittarna skulle ha så delade åsikter när du först läste manuset?

“Jag trodde kanske att det skulle finnas mer sympati och sen tänkte jag ‘Oj!’ Jag förstår verkligen båda sidor. Jag gillar att det är så kontroversiellt på sätt och vis. Det är kul att vara en del av nåt som folk verkligen diskuterar och har åsikter om.”

Är du säker på att hon inte bara hämnas på Nicole för den köttätande bakterien i ansiktet 2005?

“Undermedvetet tror jag att hon alltid kommer vara upprörd över det. Det är det roliga. Hur har de kunnat vara vänner genom åren? Alla galna, galna saker som de har gått igenom tillsammans och förlåtit varandra för – är det här sista droppen? Vi får se.”

Chloe har verkligen hamnat utanför gemenskapen i Salem.

“Det känns som att Chloe inte får nån kärlek. Det är många människor som hatar Chloe. Särskilt det senaste året. Det var roligt när Wally Kurth (Justin) skojade med mig och sa “Varför hatar jag dig helt plötsligt? Vi alla säger liksom ‘Chloe, du suger, Chloe, försvinn och Chloe, se här vad du har gjort!” Varför är jag skurken helt plötsligt? Jag försöker verkligen, men ingen älskar mig. Ingen gillar mig ens. Ingen vill vara min vän. Jag kan inte få en dejt om så livet hängde på det. Är jag ett troll från en grotta, eller?”

Det är som Ghoul Girl på nytt.

“Ja, det är Ghoul Girl igen, men med mindre kärlek. Jag är så oälskad som man kan bli just nu.”

En kommentar

  1. Jag gillade Chloe i början men inte nu längre. Hon kunde lika gärna gett Holly till Nicole så att Nicole hade fått ensam vårdnad om Holly. Jag tycker att Chloe har gått för långt denna gången hon kan lika bra släppa vårdnaden om Holly helt och hållet för hon vinner inte i längden om detta. Så jag står mer på Nicoles sida.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.