SAMMANFATTNINGLucas Adams (Tripp) summerar veckans intriger från Salem!

Politisk syndabock

Den här veckan offentliggjorde Jack Deveraux att han ställer upp som kandidat i borgmästarevalet. Hans viktigaste valfråga är att stoppa illegal invandring och han vill statuera ett exempel genom att hitta och gripa Haley Chen. Tripp erbjöd Haley en fristad i ungdomarnas loftvåning och lovade att hon var trygg där, men svartsjuka Claire gick bakom ryggen på sina vänner och informerade Jacks kampanjledare Eve Donovan om var Haley befinner sig.

Chloes beskyddare

Ciara blev förtvivlad när Ben valde att avsluta deras förhållande eftersom han är rädd för att skada henne. Stefan återanställde Ben som säkerhetschef åt DiMera och gav honom i uppdrag att skydda Chloe. Brady hade samma idé och lät Chloe förföljas av en livvakt, vilket framkom när Chloe upptäckte sin förföljare och var nära att skjuta honom. Stefan ville utforska möjligheterna till en romans med Chloe och överraskade henne med kyssar, medan Gabi bildade en allians med Brady för att krossa Stefan.

Dianas elaka planer

Diana blev besviken när hennes plan att orsaka problem i John och Marlenas äktenskap misslyckades. Trots nyheten att Leo är Johns son, valde makarna Black att hålla ihop och beställa ett DNA-prov för att fastställa om Diana verkligen talar sanning. Diana insåg att John bara kan bli hennes om Marlena är död och började klura på en mordkomplott! □

Lämna en kommentar