A VERY SALEM CHRISTMAS • För bra, men sant – Days egna julfilm bjuder på en överdos av kärlek, skratt och julstämning delux!

Årets mysigaste högtid är här – och det här året slår vår favoritsåpa på stora trumman och bjuder på Days of Our Lives allra första julfilm – A Very Salem Christmas! 😍 Och det är precis lika fantastiskt som det låter. Alla våra vänner insnöade i en härlig julhistoria.

Upphovsmännen till julfilmen är de utflyttade Salemiterna Will och Sonny. Med bara några timmar kvar till julafton kommer Will på att han har missat en viktig deadline – att skicka in ett manuskript till en streamingtjänst som han jobbar åt. Med hjälp av Sonny kokar han ihop en makalös julhistoria med släkten och vännerna från Salem i rollerna. Det lackar mot jul i Salem och elaka grinchen Paulina Price planerar att riva både Hortontorget och Brady Pub för att bygga sitt lågprisvaruhus Price Town. Nu måste våra vänner i Salem samarbeta för att motarbeta hennes planer och rädda sin älskade hemstads hjärta och själ!

Utöver de vanliga favoritkaraktärerna är Eileen Davidson tillbaka som Kristen, Greg Rikaart gör rollen som Leo Stark och Sonny spelas av Zach Tinker, precis som i spinoff-serien Beyond Salem.

Du ser A Very Salem Christmas på Playdays nu – men bara under en begränsad tidsperiod, så vänta inte för länge med att kolla in den här julpärlan! 🎄

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.