NYKLIPPT · Vår svenska stolthet Nadia Björlin (Chloe) har låtit de långa lockarna falla!

Nadia Björlin berättar för tidningen Soap Opera Digest att hon har fått en ny inställning till hårvård sedan hon klippte av sina lockar. “Nu när det är kortare låter jag det lufttorka,” förklarar hon. “Jag önskar att jag hade klippt av det för många år sen, bara för att det sparar så mycket tid. Jag gör ingenting med mitt hår i det vanliga livet. Just nu bara kliver jag ur duschen och sätter upp håret i en halv hästsvans för att låta det torka. Jag försöker fortfarande lista ut hur jag ska styla mitt hår. Jag har aldrig varit duktig på det. Jag har alltid behövt ha nån som fönar det, men jag kan åtminstone låtsas som det nu när mitt hår är kortare. Jag har blivit lite bättre med hårfönen. Jag låter mitt hår ha något av en strand-look. Jag har tur som har ett hår med bra textur och att jag har mycket av det. Det är trendigt just nu och det funkar.” □

Föredrar du Nadias frisyr före eller efter klippningen?

  •   
  •   
Loading ... Loading ...

Lämna en kommentar