ONSDAG 15 AUGUSTI, 2018 · Sonny blir orolig när Will verkar vara mer intresserad av Paul än att återuppta deras äktenskap. Sami tar farväl av Salem för den här gången. Eve ger Gabi ett frestande erbjudande. Hope och Rafe njuter av en romantisk morgon.

Obesvarad kärlek

När Sonny fick veta att Will fortfarande lever, dumpade han Paul vid altaret och såg fram emot att återförenas med sin första make. Till hans stora besvikelse har återföringen inte varit någon dans på rosor, eftersom Will har minnesförlust och inte minns hur mycket han älskade Sonny en gång i tiden. Den nya Will verkar vara mer attraherad av Paul, mannen som han var otrogen med under äktenskapet med Sonny. Nu nås Sonny av den här informationen, när Brady tar tillfället i akt att håna sin affärsrival för att Will inte besvarar hans känslor. “Kanske han inte är så intresserad av dig” konstaterar Brady och berättar att Will kysste hans halvbror. Sonny vägrar först tro att det är sant, men Paul bekräftar att så är fallet – och det var Will som tog initiativet till kyssen. Sonny blir desperat och inser att han måste lägga in en högre växel för att rädda sitt äktenskap.

Dags att vända blad

Sami har bestämt sig för att lämna Salem och vara med sina yngre barn under julhelgen. Först stannar hon förbi hemma hos sin mamma och överlämnar en tidig julklapp åt Will. En dagbok som hon gav honom en gång för många år sen. Även om den inte triggar igång några minnen, föreslår Sami att han fyller de tomma sidorna med resten av sin livshistoria – som hon även hoppas få vara en del av. Mor och son skiljs åt med kramar och tårar, till mormor Marlenas stora glädje. Innan Sami lämnar stan stannar hon även förbi sjukhuset och kollar läget med Lucas, som kämpar med drogavvänjning. Lucas lovar att få rätsida på sitt liv och bli den pappa åt Will och Allie som de behöver.

Gabi står högt i kurs

Kate har visat intresse för att köpa Gabis klädfirma Gabi Chic och hon har lovat att tänka på saken. I dag får hon ett erbjudande till att överväga, när Eve Donovan erbjuder sig att köpa företaget och låta Gabi stanna kvar på en hög position. “Tillsammans kan vi göra succé i modebranschen” tror Eve, och påpekar fördelarna med att sälja till henne istället för skurkföretaget DiMera Enterprises. Senare blir Kate besviken när hon får veta att Gabi har fått ett konkurrerande bud. Frågan är vem av damerna som Gabi ska satsa på?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.