19 MAJ 2022 • “Allie” avslöjar sin plan för Ben och Ciaras barn. Abe hamnar i en livsfarlig situation. Lani får veta att vem som sköt hennes man.

Barnet är målet

Djävulen har härjat runt i Salem hela våren och terroriserat våra vänner, men vi är nog många som har undrat vad syftet med alltihop är. I dagens avsnitt klarnar bilden något, när Allie Horton, vars kropp är den senaste i raden som blivit ockuperad av den onde, förklarar för en chockad Evan Frears att allting handlar om Ben och Ciaras nyfödda son Bo. Djävulen såg till att Ciara blev gravid och nu ska han flytta in i barnets kropp permanent. “Betrakta Bo som min jordliga omstart”, konstaterar Allie och beskriver problemet med att överta vuxna personers själar, eftersom deras rätta jag hela tiden försöker återta kontrollen över sin kropp. Ett nyfött barn kommer inte göra nåt motstånd, så lille Bo är garanten för att djävulen ska kunna leva vidare en lång tid framöver. Evan är utsedd till vårdnadshavare, vare sig han vill eller inte. Samtidigt är Ciara helt förtvivlad efter att ha blivit fråntagen sin son efter förlossningen utan ett ens ha fått hålla honom i sin famn. Medan hon blir omhändertagen på sjukhuset, ber hon Ben att hjälpa polisen i sökandet efter deras barn. “Hämta hem vår lille Bo”, vädjar hon tårögd. Ben lovar att göra precis det och vi håller förstås tummarna för att han ska lyckas!

Våldsam uppgörelse

Eli har vaknat upp från sin tre månader långa koma och minns att Lanis nyfunna pappa var skurken som sköt honom. Lani blir upprörd när hon inser att TR har ljugit för dem alla och skyndar iväg för att konfrontera honom. Samtidigt är TR på väg att lura med Paulina på en “romantisk weekendresa”, men blir fördröjd när Abe dyker upp med beskedet att han fortfarande älskar henne. Situationen tar en dramatisk vändning som gör att Abe hamnar i livsfara, samtidigt som Paulina inser att hennes ex-man fortfarande är en lögnaktig kvinnomisshandlare – och mitt i alltihop dyker Lani upp med tjänstevapnet i högsta hugg! Hur det slutar ser du i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Paulina fattar ett drastiskt beslut för att skydda Lani.
✓ Kayla får tillbaka sitt jobb.
✓ EJ vill sluta fred med Chad.
✓ Kate ger Lucas ett ultimatum.

2 kommentarer

  1. Det kan man säga djävulsk plan stackars Ciara å. Ben, varför just dom av alla, Spännande😯

  2. Detsamma gäller T R villken otäck person som han gått fram i Salem😠, föstår Lani.

Lämna en kommentar