Bo Brady är tillbaka – åtminstone i andlig form. Se höjdpunkten när Bo kommer på besök från himlen för att rädda liv och återförenas med sin dotter!

Andlig comeback

Han är en av de mest älskade rollfigurerna i vår såpa genom tiderna och nu gör han comeback i andlig form. Ironiskt nog är det i avsnittet som Playdays visar på Kristi himmelfärdsdag som Bo gör precis det – färdas från himlen och landar i Salem på sjukhuset, där han återförenas med sin dotter och får träffa sin svärson och sitt nyfödda barnbarn för första gången. Kolla in det magiska klippet här ovanför ⬆️ där Ciara tror att hon ser i syne när hennes pappa dyker upp i ett vitt moln!

Bo och Hope återförenas i sommar

Bo avled av en hjärntumör får sju år sedan och lämnade sitt livs stora kärlek Hope och deras dotter Ciara i djup sorg. Som trogna tittare vet, är döden ofta bara ett tillfälligt tillstånd i vår serie och det är inte ovanligt att karaktärer återuppstår på ett eller annat sätt, men Bo tillhör dem som hittills har fått vila i frid. En stor nyhet är dock att både han och Hope kommer att vara med i säsong två av Days spin-off serie Beyond Salem som kommer i sommar. Om Bo är i andlig eller fysisk form då, återstår att se!

Lämna en kommentar