En stor chock väntar Hope när hon får veta vad prinsessan Gina har gjort med hennes liv!

Identitetsstöld

Föreställ dig att du vaknar upp på sjukhuset och får veta att någon har tagit över ditt liv, förstört dina förhållanden, övergett dina barn och sabbat din karriär. Och det är inte ens första gången det händer! Japp, en stor chock väntar Hope Brady den här veckan när hon får veta vad prinsessan Gina har gjort under de sista 18 månaderna.

Chocknyheter

Det hela börjar med att den desperata prinsessan Gina vädjar till doktor Rolf att låta henne stanna kvar i Hopes kropp. ”Gina är fast besluten att stanna kvar eftersom hon inte vill bli ett minne igen”, förklarar Kristian Alfonso för tidningen Soap Opera Digest. ”Hon är tillbaka och vill fortsätta leva.” Men operationen genomförs ändå som planerat och mikrochippet avlägsnas från Hopes hjärna. Senare när Hope vaknar upp är hon förstås förvirrad över vad som har hänt. ”Allt är bara väldigt rörigt”, säger Alfonso. ”Hon är glad för att träffa sin pappa, hon ställer frågor och pusselbitar faller på plats. Allt börjar klarna och hon inser att Rolf gjorde något med henne i labbet. Och sen kommer det: Herregud, jag var prinsessan Gina.” Sen får Hope veta att hon knuffade Jennifer över balkongräcket, vilket gjorde att hon hamnade i koma under ett helt år. ”Det känns som ett knivhugg i hjärtat”, säger Alfonso. ”Det är förödande nyheter. Ångesten som Hope bär på är enorm. Det är hennes familj. Det är hennes liv. Personer som hon skulle offra livet för, har hon försökt döda av egoistiska skäl.”

Vi undrar även hur Hope kommer att reagera när hon möter Ginas medbrottslingar. Steve är ju visserligen också hjärntvättad, men vad är Kates ursäkt?

Lämna en kommentar