FREDAG 29 MAJ 2020・Oväntade besök, döda återuppstår och kidnappade barn – hela havet stormar i dagens galna avsnitt av Days!

Daniel är tillbaka

Salem vaknar upp till en ny dag – som kommer att gå till historien som den rörigaste dagen någonsin. Daniel Jonas har varit död i flera år, men det hindrar honom inte från att knacka på dörren hos Nicole och meddela att Dr. Rolf har väckt honom till liv med sitt fantastiska serum. Han vill återförenas med Nicole och gifta sig med henne på stört, så Abe blir inkallad som vigselförrättare, medan en svartsjuk Eric hittar information på nätet som tyder på att Daniel redan är gift med någon annan.

Oj, vilken soppa

Eli och Lanis sovmorgon blir avbruten när Sheila dyker upp och ber om hjälp för att hennes dotter har blivit bortrövad. Vi visste inte ens att Sheila hade någon dotter och blir ännu mer förvånade när hon hävdar att Eli är pappan. Ben och Ciaras romantiska hotellweeken får ett avbrott när pappa Clyde knackar på dörren och berättar att han har rymt från fängelset och behöver Bens hjälp med att leverera en skum försändelse. Ciara protesterar högljutt och drabbar samman i ett gräl med sin pojkväns pappa – som slutar med döden. Samtidigt får Will och Sonny påhälsning av sin gamle plågoande Leo som numera jobbar som babymäklare – en illegal sådan – och försöker kränga på dem ett barn, som visar sig vara Sheilas dotter. Om alltihop verkar för galet för att vara sant, så kan vi tillägga att det här avsnittet visades i amerikansk TV den 1:a april!

Nästa avsnitt
✓ Eric inser att Nicole ljög för honom.
✓ Nicole konfronterar Dr. Raynor.
✓ John lurar Dr. Rolf för att få som han vill.
✓ Eli och Lani har ett frostigt möte med Gabi.

Lämna en kommentar