ONSDAG 3 JUNI 2020・Nicole ger Eric förödande nyheter. Marlena vaknar upp efter operationen – men är hon sig själv? Stefano vägrar lämna Steves kropp.

Eric får veta

Eric får ett smärtsamt besked i dag när Nicole återvänder hem och erkänner att hennes resa till New York inte hade något med affärer att göra. Hon bestämmer sig för att berätta hela sanningen om sin upptäckt att Xander förväxlade Sarah och Kristens barn på sjukhuset efter födseln, vilket innebär att Mackenzie i själva verket är Brady och Kristens dotter. Eric vägrar först tro att det är sant och tycker inte att födelsemärket bevisar någonting. Nicole förklarar att hon tog ett DNA-prov från både barnet och Kristen, men misstänker att Xander fifflade med resultatet och därför åkte hon till New York och konfronterade doktor Raynor, som har erkänt hela den makabra historien. ”Mickey är inte din lilla flicka”, konstaterar Nicole och tillägger att ”Hon tillhör Brady och Kristen.” Eric är nära ett sammanbrott när nyheten börjar sjunka in, men Nicole har ett oväntat förslag. Det är uppenbart att barnet får en bättre uppväxt med Sarah och Eric som föräldrar, än den labila och avskyvärda Kristen. Det vore bäst för barnet om ingen fick reda på sanningen. Eric vet inte vad han ska göra och får dessutom ingen längre betänketid när Brady plötsligt knackar på dörren.

Arianne Zucker förklarar Nicoles beslut att berätta sanningen för Eric: ”Det är en så tragisk situation. Någon kommer att bli sårad oavsett vad som händer och därför är det så svårt för Nicole. Men hon vet att hon måste vara ärlig med Eric. Det är det rätta att göra.”

Källa: Soap Opera Digest

Stefano vägrar dö

Marlena vaknar upp efter sin operation och till Johns stora förtjusning verkar hon vara sig själv igen. Nu har både Hope och Marlena blivit återställda och det är bara Steve som fortfarande är styrd av ett mikrochip. Kayla kräver att även hennes Patch blir återställd, men Rolf är evigt lojal mot Stefano och vägrar utföra operationen som skulle innebära slutet för hans existens. ”Stephen Johnson kommer att vara värd åt mig så länge som han lever”, morrar Stefano hotfullt. Hur ska det här sluta?

Nästa avsnitt
✓ Stefano ber att få träffa sina barn.
✓ Eric förbereder sig på att berätta för Brady och Kristen om deras dotter.
✓ Kayla fattar ett vågat beslut för att få tillbaka Steve.
✓ Abigail och Anna är oroliga för sina makar.

Lämna en kommentar