Jennifer och Daniels blommande romans är hotad när hennes exmake Jack plötsligt dyker upp, eller rättare sagt ner

[wzslider height=”500″ info=”true” exclude=”145052″]

Jennifer och Daniels förhållande har vuxit sig starkare för varje dag som gått på sistone, men en viskning från det förflutna kan hota deras romans nu.

Efter en trevande början har Daniel och Jennifer äntligen erkänt sina känslor för varandra och blivit djupt förälskade. ”När Jack försvann trodde jag verkligen att det var kört, att jag aldrig skulle bli lycklig igen med en annan man. Jag trodde verkligen det, men nu är jag verkligen lycklig,” erkänner Jennifer för sin väninna Carly. Men även om hon inte vet om det ännu, kommer Jennifer att få en väldigt stor överraskning. Medan hon och Daniel blir alltmer förälskade i varandra, ser vi att en mystisk man är på väg tillbaka till Salem. Det avslöjas så småningom att det är Jack Deveraux – Jennifers exmake som hon trodde hade övergivit henne och deras barn för att leva vildmarksliv i den australiska bushen.

Jacks återkomst till Salem kolliderar med invigningen av det nyrenoverade stadstorget. Så medan Daniel och Jennifer njuter av varandras sällskap på den stora festen, lurar en förtvivlad Jack i skuggorna och spionerar på dem. Daniel avslöjar att han har en överraskning åt sitt hjärtas dam, och tar med henne till en avlägsen plats en bit bort från festen. Jack följer efter och gömmer sig i en bakomliggande trappa för att tjuvlyssna – och han blir helt knäckt när hör Daniel inleda en nervös kärleksförklaring som mynnar ut i att han vill gå ett steg längre i förhållandet och flytta ihop med Jennifer. ”Jag är galen i dig. Jag vill att ditt leende ska vara det sista jag ser varje kväll och det första jag ser varje morgon,” säger Daniel. Men när Jack lutar sig fram för att höra bättre, råkar en förbipasserande person ge honom en knuff så att han ramlar över räcket och landar rakt ner i en stor tårta – mitt framför en chockad Jennifer!

Vad gör Jack tillbaka i Salem, och var har han varit? Sanningen är mer komplicerad än vad Jennifer hade kunnat ana och kommer att ställa henne inför ett stort dilemma!

Lämna en kommentar