Nyligen hemkomna Jack vädjar till Jennifer att ge honom en sista chans.

[wzslider info=”true” exclude=”1317,145054″]

Jack Deveraux har precis dykt upp i stan efter flera års frånvaro, men nu vill han återskapa sitt liv i Salem och få tillbaka Jennifer.

Jack har inte synts till i Salem på väldigt länge. Det sista han sa till sin fru Jennifer innan han försvann, var att han skulle åka till Australien för att leva i ödemarken och ”finna sig själv.” En förtvivlad  och deprimerad Jennifer trodde att Jack hade övergivit deras familj för evigt. Allt eftersom tiden gick lyckades hon gå vidare med sitt liv och förälskade sig till slut i doktor Daniel Jonas när han gav henne sitt hjärta. (Eller någon annans hjärta, bokstavligen på operationsbordet!) Men precis när Jennifer och Daniels romans började blomma ut i något fint, dök Jack plötsligt upp från ingenstans igen. Jennifer blev chockad och ville först inte ha något med sin exmake att göra. Hon förbannade honom för att han övergav henne och barnen.

Jack har däremot en historia att berätta om sitt mystiska försvinnande, vilket han gör i avsnittet som är daterat måndag 1 juni på PlayDays. Han vill att Jennifer ska få veta sanningen bakom hans frånvaro. Till slut går Jennifer med på att låta honom förklara sig, men hon hade aldrig kunnat föreställa sig vilken dramatisk ursäkt han har. Jack avslöjar att han blev kidnappad och tagen som gisslan!

Jennifer fnyser åt Jacks påstående, men han förklarar att innan han försvann, jobbade han på en artikel om opiumsmuggling i Afghanistan, där han blev kidnappad. ”De höll mig som gisslan i månader och jag kom inte därifrån. Det var först i förra veckan som de räddade mig och jag tog första bästa flygplan hem till dig,” berättar Jack med tårar i ögonen. Jennifer blir väldigt skeptisk och har svårt för att svälja den här historien, men till slut inser hon att det Jack säger är sant. ”Jag skulle komma tillbaka till dig och ställa allt till rätta mellan oss. Jag hade aldrig tänkt lämna dig igen,” säger Jack och undrar om Jennifer kan tänka sig att förlåta honom.

Samtidigt på andra sidan stan, anförtror sig en orolig Daniel för sin dotter Melanie och berättar att han precis var på väg att fråga Jennifer om hon vill flytta ihop med honom, när Jack dök upp. ”Jag är orolig för att Jack ska såra henne igen, ännu mer än förra gången, och det vägrar jag tillåta,” säger Daniel bestämt. Senare bestämmer han sig för att ta kontroll över situationen. Han konfronterar Jack och klargör att han inte tänker låta honom såra Jennifer igen. Jack reagerar med ilska, samtidigt som Jennifer ertappar de två männen bråka och kastar ut dem båda från huset!

Jennifer behöver tid att fundera, men senare träffar hon Jack igen för att prata ut. Jack är snabb på att be om ursäkt och hävdar att han nu inser hur egoistisk han har varit och hur lyckligt lottad han var som hade en så underbar familj. Jennifer är fortfarande arg på Jack och kluven i sina känslor för Daniel, men det märks tydligt att hennes förflutna med Jack och det faktum att de har barn ihop, börjar påverka hennes känslor. ”Ge mig en chans att göra det bättre för oss, för vår familj – kan du göra det?” vädjar Jack. ”Ge mig, ge oss, och ge vår familj en chans till.”

Kommer Jen att ta tillbaka Jack?

Lämna en kommentar