TORSDAG 24 SEPTEMBER 2020 · Ciara besöker Clyde i fängelset. Will och Sonny går vidare med sina adoptionsplaner. Sami vädjar till Rafe att bevara hennes hemlighet. Eric och Nicole återvänder från sin smekmånad och får oroväckande nyheter.

Vem har rövat bort Ben?

Ciara vaknar kallsvettig efter en mardröm om Bens död och är så skärrad att hon knappt vet vad som är dröm och verklighet. Hope försöker lugna sin dotter, men hon kan inte sluta tänka på vad som hände med hennes brudgum efter explosionen. De trodde att han blev levande begravd under rasmassorna i kyrkan, men hans kropp är spårlöst försvunnen. Rafe berättar att Ben fick ett telefonsamtal från sin pappa i fängelset strax innan vigseln och Clyde påstod att han hade skickat en ”bröllopspresent.” Ligger han bakom bombdådet? Ciara bestämmer sig för att åka till fängelset och konfrontera sin svärfar. Clyde förnekar bestämt att han är inblandad och riktar istället misstankarna mot en annan skurk med en förkärlek för sprängningar – Orpheus. Många av hans fiender var på plats i kyrkan och kanske Orpheus passade på att hämnas? Samtidigt får vi tittare se att Ben är frihetsberövad och sitter fast i en stol med buntband. Han ryter åt sin kidnappare att visa sitt ansikte. Till slut öppnas en dörr och Ben blir bländad av ett starkt ljussken. Sankte Per, är det du?

Allies beslut

Allie blir utskriven från sjukhuset i dag. Föräldrarna är nöjda med att hon ska låta Will och Sonny adoptera hennes barn istället för Rafe, men Allie anar inte att hennes mamma nästan tvingade Rafe att tacka nej. Allie vill inte bo under samma tak som Sami, så hon åker hem till Eric och Nicole, som precis har kommit hem från sin smekmånad och helst hade velat vara i fred. Senare överlämnar Will och Sonny juridiska papper som redogör villkoren för adoptionen. Allie behåller dem för att läsa igenom allt i lugn och ro innan hon skriver under. Samtidigt springer Nicole in i Rafe på stan och får veta att Sami pressade honom till att dra sig ur adoptionen. Kommer Allie att ändra sitt beslut när hon får reda på sin mammas inblandning? Det får vi se nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ Allie får veta att hennes mamma manipulerade adoptionen.
✓ Will och Sonny berättar för Ari att hon ska få ett syskon.
✓ Ciara har en ny teori om vad som hände med Ben.
✓ Ben får en chock när han möter sin kidnappare!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.