FREDAG 21 DECEMBER, 2018 ・ JJ försöker hindra en ung kvinna från att begå självmord, Julie vaknar från sin koma och Stefan får en oönskad julklapp av sin fru.

En räddande julängel

Förra julafton var JJ nära att begå självmord, men Gabi lyckades övertala honom att låta bli i sista minuten. Nu exakt ett år senare får ambulansjukvårdaren JJ en möjlighet att göra detsamma, när han hittar en medvetslös sjuksköterska på golvet som har försökt ta sitt egna liv med en överdos värktabletter. Hon heter Haley och det är oklart vilka problem som har fått henne att tappa livslusten, men JJ räddar henne med hjärt- och lungräddning och ett motgift. Hans hjältemodiga insats uppskattas dock inte. “Du borde aldrig ha räddat mig,” säger hon.

Haley spelas av Thia Megia och är mest bekant för sin insats i den tionde säsongen av American Idol där hon gick till final. Till tidningen Soap Opera Digest beskriver hon sin rollfigur i Våra bästa år så här: “Hon är osjälvisk, hon är gåtfull och hon är vänlig, men hetlevrad.” Okej, då vet vi!

Julie vaknar!

Fienderna Gabi och Gabby (eller rättare sagt Abby) drabbar samman i en bitter konfrontation i samma rum på sjukhuset som Julie ligger och återhämtar sig efter sin frivolt ner för en trappa. “Du knuffade henne,” förmodar Abby, vilket Gabi förnekar. Båda damerna hotar med att avslöja varandras lögner, men bestämmer sig för att det vore onödigt och väljer att ligga lågt så länge. Senare kommer Abigail hem och ger sin make en oönskad julklapp – skilsmässopapper. Och ännu senare vaknar Julie från sin koma efter några upplyftande ord från sin make Doug. Ska Chad äntligen få veta att han är pappan till lilla Charlotte? Det vore väl ett julmirakel att minnas! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.