FREDAG 7 FEBRUARI 2020 · Dags för familjen Hortons traditionella julfest med granpyntning och starka känslor. Eve och Hattie får en efterlängtad julklapp i fängelset. Xander kan inte hålla sig borta från Sarah.

Nu är det jul igen

Trogna tittare vet att det finns en jultradition i Salem som är extra helig – när släkt och vänner samlas hemma hos familjen Horton för att pynta granen med sina namngivna julgranskulor. Julie befarar att festen ska bli ett fiasko i år eftersom Jack och Jennifer har bestämt sig för att hålla JJ sällskap på sjukhuset hela julafton. Men JJ är mindre intresserad av det och när Jack hotar med att brista ut i falsk julsång får det vara nog. Han kravlar sig upp ur sängen och ber en läkare att skriva ut honom omedelbart. Till slut gör familjen Deveraux sällskap med de andra och lyckan är total. Julie tar Chad åt sidan och ber honom att inte bråka med Eli och Gabi i dag för julfridens skull. Men precis när stämningen är som mysigast, dyker en oväntad gäst upp och förstör alltihop. Se vem och vad som händer i dagens avsnitt på Playdays!

Frihet i julklapp

Hattie försöker ordna lite julstämning i kvinnofängelset åt henne och Eve, men båda damerna får sitt livs bästa julklapp någonsin när en vakt överlämnar deras frisedlar. Båda två har blivit frigivna och får lämna fängelset i dag! Hattie har ingenstans att ta vägen och minns hur tacksam Marlena var för att hon räddade hennes liv, så hon bestämmer sig för att knacka på hemma hos henne och John för att be om husrum.

Xander saknar Sarah

Maggie försöker muntra upp en deppig Xander och föreslår att han följer med henne till julfesten hos familjen Horton. Han tackar nej, eftersom han vet att ingen där vill träffa honom. Längtan efter Sarah är enorm och till slut bestämmer han sig för att åka till Boston och överraska henne!

Nästa avsnitt
✓ Stefano klär ut sig till jultomten och våldgästar sjukhusets julfest.
✓ Ciara besöker Ben och Will i fängelset.
✓ John får en oönskad överraskning.
✓ Roman försöker muntra upp Kayla.

2 kommentarer

  1. Kul med julen i Salem. Konstigt att de inte saknade Hope., men varför spelar Marlena Hattie tycker inte det passar. Nu fick även Gaby en kula så länge det varar.

  2. Nu får vi hoppas att avsnitten flyter på varje dag Tack!

Lämna en kommentar