FREDAG 9 MARS, 2018 · Nicole och Chloe förklarar krig om Holly. JJ blir tilldelad en ny arbetskollega att samarbeta med. Valerie erkänner att hon har hemligheter. Deimos skrämmer en skurk till tystnad.

Krigande mödrar

Efter att ha blivit frisläppt från häktet, går Nicole raka vägen till Chloes hotellrum och konfronterar sin rival. “Flytta på dig, för nu tar jag hem min dotter” kräver hon bestämt. Chloe vägrar lämna ifrån sig Holly, men släpper till slut in Nicole på rummet för ett samtal. Hon stänger av sina känslor totalt och är till synes helt oberörd när Nicole påtalar hur länge de har varit vänner och vädjar om förståelse. Chloe låter henne inte ens hålla barnet i famnen, av rädsla för att hon ska rymma iväg med barnet. Frustrationen växer och Brady dyker upp i rättan tid för att hindra Nicole från att spåra ur. Senare försöker Brady peppa Nicole och övertala henne att inte ge upp, medan Chloe ringer till sin advokat Belle för att planera nästa steg.

Skrämd till tystnad

Deimos smyger in till rummet på sjukhuset där skurken som Nicole knivhögg ligger och återhämtar sig. Han hotar med dödliga konsekvenser om skurken vittnar mot Nicole. Senare får JJ veta att skurken vägrar vittna och att åklagaren inte kan gå vidare med åtalet mot Nicole. När Deimos kommer hem hittar han sin fästmö gråtandes i famnen på Brady, vilket väcker hans svartsjuka.

Valeries hemligheter

Abe blir både förvånad och imponerad över att hans son verkar komma bättre överens med Valerie nu. Theo tackar ja till Valeries middagsinbjudan och erbjudande att hjälpa honom med ett skolarbete i biologi. Senare erkänner Valerie för Jennifer att hon är hemlighetsfull om sitt privatliv av en anledning, men hon börjar få känslor för Abe och överväger att stanna i Salem permanent.

JJ får en ny partner

Polischefen Raines tror att JJ är lite för oerfaren för att hantera utredningen i hamnen själv, så han tilldelar honom en partner – Lani Price, kvinnan som han var otrogen med i Miami, vilket kostade honom förhållandet med Gabi. De bestämmer sig för att glömma allt som hänt och bara fokusera på jobbet. Senare går de för att äta lunch och JJ blir rasande när han ser Chad och Gabi tillsammans vid ett bord. Han konfronterar dem och fräser att hans syster inte skulle uppskatta deras smygande!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.