Jag brukade faktiskt ha ett löpband hemma, men jag märkte att det var för högljutt för mig. Det var distraherande att ha det i huset, så jag gav löpbandet till en vän som försökte gå ner i vikt. Nu går jag till gymmet antingen innan eller efter jobbet. Det finns förstås dagar då jag missar det, men jag försöker ta mig dit nästan varje dag.

Jag promenerar på löpbandet med en lutning. När jag går är min högsta hastighet 4.4 km/h med en lutning på åtta grader. Jag går minst sex och en halv kilometer. Jag tränar ensam. På grund av mitt arbetsschema kan jag inte låsa mig till att träffa en personlig tränare. Jag går in och går ut. Jag tar med mig mina manuskript.

Jag börjar sakta och värmer upp min kropp. Sen ökar jag gradvis tempot för att bränna mer kalorier. Jag gillar att göra stretchövningar medan jag går. Jag lyssnar på musik som inspirerar mig, eller övar mina repliker medan jag går på löpbandet. Det är mitt sätt att ha många bollar i luften.

Kristian Alfonso

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *