ONSDAG 22 JANUARI 2020 · Kate upptäcker att Stefano lever. Abigail försöker hjälpa sin mamma att minnas vad som hände när hon föll från balkongen. Lani och Kristen får oväntade besök i klostret.

Nyfiken i en strut

En av fördelarna med Kates nya servitrisjobb på puben är att hon kan snappa upp en massa saftigt skvaller genom att tjuvlyssna på gästerna. I dag får hon verkligen jackpot när hon sneglar på Chads mobiltelefon och råkar få syn på ett SMS från Stefano. Chad kan inte ljuga för sin före detta styvmor, så han bekräftar att han har haft kontakt med sin pappa den sista tiden och att de samarbetar för att ta tillbaka familjeföretaget från Gabi. Kate lovar att hålla tyst om det här, men det löftet bryter hon så fort som hennes skift på puben är slut. Senare får ”Stevano” oväntat besök när Kate dyker upp och avslöjar Chad inte alls har kontroll på situationen med Kristen. ”Din son ljuger för dig.” Taskigt, Kate.

Påhälsning i Romarriket

Våra nunnor i Rom får oväntat besök från Salem i dag. Eli kommer till klostret för att leta efter Kristen och övertala henne att sälja sina aktier till Gabi, men träffar ett annat bekant ansikte istället – Lani i nunnedräkt. Det här är första gången som Eli och Lani hamnar öga mot öga med varandra sedan bröllopsfiaskot för ett år sedan, så det blir förstås ett känslosamt möte. Vi berättar mer om det här » Samtidigt blir Kristen tagen under pistolhot av en drogad och desperat JJ som är ute efter att skipa rättvisa för Haleys död. Till hans förvåning välkomnar Kristen döden, eftersom det vore det enda som kan ge henne ro i själen. Den här nagelbitaren berättar vi mer om här »

Tillbaka på brottsplatsen

Abby fortsätter att utreda vad som egentligen hände när hennes mamma ramlade från en balkong för ett år sedan. I dag får Jennifer ta sin första nypa frisk luft när Abby smugglar ut henne från sjukhuset och de beger sig till bistron på torget för att gå igenom hela händelseförloppet från olyckskvällen. Jennifer minns att hon kom till restaurangen och skulle öppna doktor Rolfs USB-minne på en dator, men vad som hände sen är en stor minneslucka. Samtidigt nere på torget blir ”Hope” nervös när hon tittar upp mot balkongen och ser vad som pågår. Ska hennes komplott äntligen avslöjas?

Nästa avsnitt
✓ Kate och Stefano har haft kontakt under det förlorade året.
✓ Kristen och Lani lämnar klostret för att kräva tillbaka sina liv.
✓ Jennifer börjar minnas vad som hände.

2 kommentarer

  1. Det blir bara mer spännande för varje gång önskar det vore i morron, Men hur hittade Kate Till Stefano eller Den som spelar honom,, är hon ute efter något kanske,,, Men oj vad JJ är nerdrogad.

  2. Hoppas JJ tar sig i kragen. Steve spelar Stefano. Han behöver ingen ögonlapp längre. Det ska vara så att Dr Rolf har tagit Steves kropp . Men att han är Stefano i huvudet.Kate och Stefano har tydligen haft kontakt under året som gått. Som vi inte sett

Lämna en kommentar