TRIANGELDRAMA・Steve är tillbaka, men Kayla har gått vidare med Justin. Hur ska hon göra? Wally Kurth (Justin) och Mary Beth Evans (Kayla) förklarar den svåra situationen.

Steve är tillbaka

Efter några förvirrande månader i rollen som Stefano DiMera är Steve Johnson tillbaka i egen hög person. Nu minns han vem han egentligen är – och vem hans stora kärlek är. Men under hans långa frånvaro och identitetskris har Kayla hunnit gå vidare med livet tillsammans med Justin och nu uppstår ett svårt dilemma – vem av herrarna ska hon dela sin framtid med?

Efter allt som Steve och jag har gått igenom hade jag äntligen packat ner honom i en fin liten låda med etiketten ”Före detta stora kärlekar.” Justins låda är märkt ”Nutid och framtid” och jag känner mig så lycklig och trygg med honom.

– Kayla Brady

Allt är inte som förut

”Allt det här är verkligen jobbigt för Justin”, förklarar skådespelaren Wally Kurth för tidningen Soap Opera Digest. ”Det faktum att Steve inte var vid sina fulla sinnens bruk när han skrev under skilsmässopapperna förändrar allt. Justin är bedrövad. Han vet att han står vid ett vägskäl och att han måste vara realistisk”, tillägger han. Kayla försäkrar Justin om att hon vill vara med honom, trots att Steve är sig själv igen. ”Justin litar på det hon säger även om han vet bättre”, menar Kurth. Samtidigt befarar en plågad Steve att han har förlorat Kayla, men Jack uppmanar honom att kämpa för henne. Sen får Steve besök av Sonny, som försvarar sin pappas förhållande med Kayla. Steve bestämmer sig för att kämpa för sin fru, vilket innebär att det nu är öppet krig om Kaylas hjärta. ”Tack vare Sonnys uppmuntran, talar Justin om för Steve att han inte tänker kliva åt sidan”, säger Kurth.

Steve dumpar Kayla

Kayla erkänner för Jennifer att hon älskar båda männen, men inser förstås att hon måste välja en av dem. Men precis när hon har fattat sitt beslut och ska meddela det för Steve, avbryter han henne och säger att hon hör ihop med Justin. Det här ville inte Kayla höra. ”Kayla blir väldigt irriterad eftersom det här är typiskt Steve”, förklarar Mary Beth Evans som spelar Kayla. ”Han fattar ett gemensamt beslut om hennes val, hennes liv och deras liv. Steve tror alltid att han vet bäst och Kayla har fått nog av det.” Kayla blir inte bara arg utan även sårad. ”Det här är pappan till hennes barn och hennes livslånga kärlek”, påpekar Evans och tillägger att ”Även om hon älskar Justin och har gett honom ett åtagande, känner hon sig splittrad. Steve har precis fattat det här beslutet åt dem utan att rådgöra med henne. Det är så enerverande. Hon är upprörd och förtvivlad.”

Hur ska det sluta?

Senare springer Kayla på Justin, som undrar varför hon gråter. Hon säger att Steve gav henne nobben, vilket leder till en intressant reaktion från Justin. ”Justin vill inte komma på andra plats. Han vill inte vinna henne i brist på annat. Men Kayla älskar verkligen Justin, så det är inte i brist på annat. När Kayla tänker igenom det här och pratar med Justin så inser hon att Steve förmodligen har rätt. Det är ett bättre val för henne att vara med Justin”, säger Evans.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.