20 MAJ 2022 • Paulina fattar ett drastiskt beslut för att skydda Lani. Kayla får tillbaka sitt jobb. EJ sträcker ut en hand åt Chad och vill samarbeta för att ta tillbaka familjeföretaget.

Jag sköt honom

Livet kan förändras på en sekund och det är precis vad som händer när vår favoritpolis Lani Price kommer till Paulinas lägenhet och ser sin ena pappa ligga medvetslös i en blodpöl på golvet och sin andra pappa på väg att misshandla hennes mamma. Lani reagerar impulsivt och avfyrar sitt tjänstevapen, vilket får TR att falla till golvet med ett hål i bröstet. “Jag förlåter dig”, blir hans sista ord innan han drar sitt sista andetag. Lani är skärrad och har bokstavligen blod på sina händer när Steve dyker upp och försöker få en uppfattning om vad som har hänt. I väntan på att Abe blir bortförd med ambulans, fattar Paulina det drastiska beslutet att ta på sig skulden för sin våldsamme ex-makes död. “Jag sköt honom”, hävdar hon bestämt och passar på att sätta sina fingeravtryck på pistolen när ingen ser. Medan Lani följer med Abe till sjukhuset, får Paulina åka till polisstationen och blir häktad. Det är tydligt att hon är beredd att göra vad som helst för att skydda sin dotter, men frågan är om Lani kan låta sin mamma ta på sig skulden för ett dödsfall som hon själv har orsakat?

Bröderna sluter fred

Chad blir förvånad när EJ föreslår att de försonas som bröder och inleder ett samarbete för att ta tillbaka familjeföretaget från Gabi. Det dåliga samvetet börjar gnaga inom Chad, eftersom han var delaktig i försöket att snärja sin storebror för Samis kidnappning. EJ tror att hans son Johnny var boven i dramat och har förlåtit honom nu när det visat sig att han var besatt av djävulen och inte vid sina fulla sinnens bruk. Johnny går med på att ge tillbaka sin pappas andelar i familjeföretaget, vilket ökar EJ:s förutsättningar att ta tillbaka det. Chad skålar för en nystart med sin bror och kan bara hoppas att sanningen om hans svek inte ska komma upp till ytan!

Nästa avsnitt
✓ Maggie går med på att ge Sarah motgiftet.
✓ Gabi vill ha tillbaka Jake.
✓ Ava ger Gwen ett erbjudande.
✓ Sonny fattar ett stort beslut.

Lämna en kommentar