FREDAG 3 JUNI 2022 • Leo går vidare med sina hämndplaner och Sonny blir hans första offer. EJ anförtror Belle en stor hemlighet och Sarah kan inte förlåta Xander.

Hämnden är ljuv

Leo har sammanställt en lång lista med namn på fiender som han tänker jäklas med och i dag ska det första offret få smaka på hans ljuva hämnd. Först har han en galen sammandrabbning med Nancy på torget och försöker stjäla hennes peruk! Senare upptäcker Sonny att Will och Arianna har skickat en ask med kakor för att gratulera till hans nya VD-jobb på Titan. Sonny knaprar i sig ett par kakor med god aptit, vilket han senare kommer att få ångra. När Leo dyker upp och vill gratulera honom till jobbet med en fruktkorg, tackar Sonny bestämt nej eftersom han misstänker att frukten kan vara förgiftad. Det är den inte, vilket Leo bevisar genom att själv ta ett par bitar. Däremot visar sig kakorna vara det, vilket Sonny inser alldeles för sent innan han kollapsar medvetslös på golvet! Vad har lömske Leo för avsikter med den här kuppen? Det får vi klura på över helgen!

En farlig konflikt

Belle har känt EJ som sin svåger i alla år, men erkänner att hon aldrig riktigt har gillat honom. Det är först nu sedan hon blev hans advokat som hon har lärt känna honom bättre och insett att han är ganska trevlig ändå. Efter alla problem som Jan Spears har orsakat i hennes äktenskap, väljer Belle att bryta mot sina egna regler att förena nytta med nöje när EJ ber att få bjuda på en whiskey efter en lång och jobbig dag. Det blir både en och två drinkar och paret kommer varandra så pass nära att EJ avslöjar en stor hemlighet för henne – att det var Clyde Weston som sköt honom i en park och lämnade honom för döden. Dessvärre kan inte EJ anmäla det till polisen, eftersom Clyde hotar med att hämnas på hans familj då. EJ har dock egna planer på att göra sig av med sin plågoande en gång för alla. Belle varnar honom för att ta lagen i egna händer och erbjuder sig att hjälpa till juridiskt istället. Det här verkar vara upptakten till en riskabel situation mellan två av Salems farligaste män – och nu blir Belle indragen mitt i smeten!

Nästa avsnitt
✓ Eric får ett samtal från Vatikanen som förändrar hans planer.
✓ Rafe friar till Nicole.
✓ Det hettar till mellan Gabi och Li Shin.

Lämna en kommentar