BEYOND SALEM • Det blir glammigt värre i fjärde avsnittet av Beyond Salem med Chad, Will och Sonny som du garanterat aldrig sett dem förut!

Billie och Kristen drabbar samman i en episk konfrontation, Ben och Ciara hamnar på en swingersfest och tre grabbar måste förvandla sig till läckra brudar och ställa upp i en drag queen-tävling för att lägga beslag på en grön smaragd. Precis när du inte trodde det kunde bli mer hysteriskt – här kommer avsnitt fyra av Beyond Salem!

Vad är det här för fest?

Ben och Ciara trivs alldeles utmärkt i sina nya roller som prinsessa och hemlig agent när de infiltrerar en tjusig fest för att få tag i de stulna diamanterna. Men paret inser snabbt att den här festen inte är något vanligt mingelparty.

Släpp loss alla hämningar!

Festens läskiga värdpar uppmanar Ben och Ciara att lämna alla hämningar utanför dörren, för det här är en swingersfest där alla ligger med alla! Trogna såpafans kanske känner igen Adrienne Frantz som spelat Amber i Glamour och Makt och begär.

Catfight!

Numera är Eileen Davidson och Lisa Rinna väninnor i realityserien Real Housewives of Beverly Hills, så när de möts här som Kristen och Billie kan de inte låta bli att bjuda på en rekonstruktion av ett klassiskt gräl från det programmet. Det är minst sagt underhållande även om man inte hajar referensen.

Drag Race Days!

För att få tag i den gröna smaragden måste grabbarna Will, Sonny och Chad svida om till paljettklänningar och stappla ut på höga klackar i en rafflande drag queen-tävling! Gissa vem av dem som tar hem segern?

ℹ️ Var? Playdays
? När? 4 – 8 oktober
? Pris? Gratis för befintliga medlemmar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *