TORSDAG 15 OKTOBER 2020 · Ett hetsigt gräl med Sami leder till en livshotande kris för John. Nicole och Eric försöker prata förstånd med Sami. Xander blir ny VD för Titan men en oväntad konkurrent dyker upp.

Kalabalik i familjen

Samis livliga fejd med sin familj får allvarliga konsekvenser för John Blacks hälsa i dag. Men först gör Eric och Nicole ett tappert försök att prata förstånd med Sami och ber henne att respektera sin dotters önskan – att låta dem ta hand om hennes nyfödda son. Sami anser att hennes dotter var förvirrad och ändrade sig flera gånger om vem som skulle få hennes barn. Eric och Nicole håller inte med och avslöjar att de också har anlitat en advokat för att få saken prövad i domstol. Eric gillar inte att ta strid mot sin egna syster, men inser att hon måste stoppas innan hon förstör livet för fler människor. Senare är det precis vad som riskerar att hända när John lägger sig i dispyten och motsätter sig att Sami har blandat in Belle i familjefejden. När Sami får ett utbrott och vrålar att John inte har någon rätt att lägga sig i det här eftersom han inte är hennes pappa, blir det för mycket för John. Han kollapsar på golvet och verkar ha fått en stroke!

Välkommen hem, Philip

Xander får goda nyheter i dag. Brady går med på att kliva åt sidan som VD för Titan, vilket innebär att Victor kan ge den eftertraktade tjänsten åt Xander istället. Han hinner knappt börja glädja sig åt det innan en oväntad konkurrent dyker upp. Philip är tillbaka! För nytillkomna tittare kan vi berätta att Philip är Victors son tillsammans med Kate och han har tidigare haft invecklade romanser med Belle och Chloe. Sist vi såg Philip var i julas när han återförenades med Belle, Shawn och de andra klasskompisarna från high school i spin-off serien Last Blast som finns att se på Playdays. Vad har Philip för planer nu när han är tillbaka i Salem? Det får vi kanske veta i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Marlena får veta att Johns tillstånd är livshotande.
✓ Xander är hotad av Philips oväntade återkomst.
✓ Sami undanhåller sanningen från sin familj.
✓ Sonny får ett erbjudande som han inte kan tacka nej till.

Lämna en kommentar