Folkets hat mot John eskalerar till våldsamheter. Bo och Hope försöker hjälpa Maggie att ta reda på sanningen om hennes barn. Jack och Daniel fastställer regler för deras dejtingexperiment med Jennifer.

EJ och Nicole tittar på opinionssiffrorna, som tyder på att stödet för Abe sjunker sedan han försvarade John i TV. Samtidigt ber John att få tacka Abe för hans stöd, men varnar för att den här krisen kan kosta honom valsegern om Abe är för nära sammanlänkad med honom. Men Abe vägrar överge sin vän.

John och Marlena har en trevlig stund hemma med goda vänner, när folkets ilska plötsligt gör sig påmind igen i form av en tegelsten som kastas in genom fönstret. En lapp med orden ”Dö din tjuv” är bifogat. John bestämmer sig för att bemöta anklagelserna och göra ett offentligt framträdande i TV där han klargör att han är oskyldig. Hans ord är kraftfulla och bestämda.

En nervös Maggie träffar Bo och Hope för att försöka lösa mysteriet med Alices brev, där det framgår att Maggie har ett barn som hon inte kände till. Maggie minns att hon lät skörda några ägg när hon och Mickey försökte skaffa barn. En inrättning som förvarade läkemedel hade ansvaret för dem. Maggie hittar telefonnumret till dem, men det visar sig att numret inte längre har någon abonnent. Det verkar vara omöjligt att ta reda på vad som hänt. Bo och Hope bestämmer sig för att kontakta Alices advokat igen och försöka tvinga fram sanningen ur henne.

Jennifer träffar sina båda kärlekar Jack och Daniel på torget för att diskutera förslaget att hon ska dejta dem båda för att komma underfund med vem av dem hon ska välja. Jennifer vet att det är oundvikligt, men hon avskyr att någon kommer att bli sårad i slutändan. Jack påpekar att om de inte gör det här, kommer de alla tre att bli sårade. Jack ifrågasätter hur de ska hantera ämnet sex. Jennifer klargör bestämt att hon inte tänker vara intim med någon av dem så länge som det här experimentet pågår. När de grundläggande reglerna är fastställda, återstår bara en fråga – vem får den första dejten?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.