Salem firar Halloween med skoj och läskiga överraskningar! Chad råkar kyssa fel tjej, John rymmer hemifrån och EJ passar på att ordna en pr-kupp!

Bo berättar en spökhistoria för barnen på puben om en kvinna som spökar på torget. Sami är oense med Marlena och Rafe om vare sig John är oskyldig eller inte.

Chad och Abigail träffar Melanie och tjejerna upptäcker att de har på sig samma Halloween-utklädnad. Melanie nämner hur gärna hon vill att deras båda föräldrar ska bli lyckliga tillsammans. Abigail låtsas hålla med, men är kluven inombords och erkänner senare för Chad att hon inte vet vem hon vill att hennes mamma ska vara ihop med – Daniel eller hennes pappa. Senare ber Abigail om ursäkt till Jennifer för att hon bråkade med henne om Jack. Jennifer vill att Abigail försonas med sin pappa, oavsett vem hon själv väljer att vara ihop med. Chad smyger fram till Abigail och ger henne en passionerad kyss. Eller, han tror att han gör det, men det visar sig vara Melanie han hånglar med! Abigail råkar se vad som händer och blir djupt upprörd. Chad ber så mycket om ursäkt. Hon förlåter honom, men samtidigt verkar det som att Chad blev mer påverkad av kyssen än han vill erkänna. Detsamma gäller Melanie.

Daniel har en rolig Halloweendejt med Jennifer, men erkänner för Melanie att den här situationen är jobbig för honom. Jennifer märker att en maskerad man spionerar på henne hela tiden. Hon konfronterar honom och misstänker att det är Jack, men personen försvinner iväg innan hon verkligen kan vara säker på att det var han.

Maggie väntar nervöst på information om Lillian Parker, kvinnan som blev befruktad med hennes ägg. Bo och Hope har fått tag i viss information – att Lillian är avliden och att hon födde Maggies son den 18:e december. Melanie råkar höra dem och undrar varför de pratar om hennes farmor. Alla tappar hakan av chock, eftersom det innebär att Daniel är Maggies son! Maggie förklarar läget för Melanie och de börjar gråta tårar av lycka när de inser att de är släkt.

John övertalar Marlena att gå till festen på torget och fira Halloween med deras vänner, även om han har husarrest och inte kan följa med. Senare när John är ensam, lyckas han dock frigöra sig från fotbojan och smyger ut för att göra sin fru sällskap. Marlena blir rädd när en maskerad man greppar tag i henne. Det visar sig vara John, som ville överraska henne. Hon blir orolig och säger åt honom att försvinna därifrån innan han blir upptäckt, vilket precis är på väg att hända när EJ går fram. Kommer John att bli avslöjad?

EJ och Nicole roar sig på festen, utklädda till Elvis och Priscilla Presley. De lyckas återigen stjäla Abes tid i rampljuset, till Lexies stora irritation. EJ utnyttjar uppmärksamheten och kysser Nicole inför blixtrande kameror. Båda blir påverkade av kyssen, även om Nicole försöker spela oberörd.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.