Bo och Hope hjälper Maggie att hitta information om sitt barn. Rafe och Austin drabbar samman i ett gräl. Jack och Jennifer går på sin första dejt.

Jack och Jennifer går på sin ”första” dejt enligt deras okonventionella överenskommelse med Daniel. Jack överraskar sin dam med en privat fest på puben, där de ska göra Halloween-kakor till barnen på sjukhuset. Han berättar att han såg många barn lida i Afghanistan. Han blev särskilt berörd av en viss liten pojkes öde. Därför gjorde han allt han kunde för att hjälpa andra barn i nöd. Jennifer blir berörd när hon ser den här sidan av honom.

En förbannad Rafe ger Austin en smocka och anklagar honom för att ha tjallat om hans samarbete med Carrie – nu har han förlorat jobbet på grund av det! Sami blir upprörd över dispyten och går emellan för att hindra fler knytnävsslag. Austin och Rafe drabbar samman i ett gräl, men Sami gör bort sig ordentligt när hon omedvetet kläcker ur sig att Austin åtminstone har ett jobb fortfarande. Rafe går iväg med ilskna steg, för arg för att prata.

Austin och Sami är överens om att han nog inte borde flytta in hos dem. Senare går Sami till puben, där hon hittar Rafe vid ett bord. Han godtar hennes ursäkt, men Austin dyker upp med nyheten att han har förlorat sitt hotellrum och det finns inga andra lediga rum i stan på grund av mediauppbådet med Johns utredning. Han vet att det här kommer olägligt, men han har nog inget annat val än att bo hos Sami och Rafe ändå.

Bo ger Marlena och John den dåliga nyheten att Rafe har fått sparken från polisen. FBI fick reda på att han läckte information till Carrie. Bo har blivit utsedd till hans ersättare, och även om han också stöttar John, så kan han inte hålla på som Rafe har gjort. Han måste behålla sin professionella objektivitet och inte ha några åsikter om vare sig John är skyldig eller inte. John och Marlena vägrar låta den här dåliga nyheten förstöra deras kväll. De älskar med varandra, för första gången sedan Johns förlamning.

Bo gör Maggie, Melanie och Hope sällskap när de besöker Alices advokat. De vädjar till henne att ge dem mer information. Maggie är förståeligt upprörd vid tanken på att inte hitta barnet som hon nyss har fått veta att hon har. Advokaten förstår deras situation, och även om hon inte kan bryta sitt löfte till Alice, så lämnar hon den väsentliga informationen på sitt skrivbord och går ut från kontoret, så att de får möjlighet att ögna igenom det. Hope tror att hon hittar precis vad de behövde – namnet på kliniken där Maggies ägg troligtvis hamnade.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.