Quinn är tillbaka i stan och utpressar EJ. Daniel har svårt att acceptera nyheten om hans nya mamma. Abigail kan inte glömma att Chad kysste Melanie på festen.

EJ och Nicole får en obehaglig överraskning när de upptäcker att Quinn Hudson är tillbaka i stan. Quinn förklarar att han och Taylor har separerat och att han har återvänt till Salem för att slå sig till ro. Medan Nicole pratar med en reporter, passar Quinn på att utpressa EJ till att finansiera hans nystart i livet. EJ accepterar det, om Quinn bara håller tyst om deras tidigare samarbete och håller sig på rätt sida om lagen hädan efter. Det är precis vad Quinn har tänkt göra och senare avslöjar han att han vill öppna ett hälsocenter på torget. Nicole blir chockad när hon får veta att EJ ska finansiera företaget. Nicole förstår att EJ har blivit utpressad, men EJ förnekar det och hävdar att han bara vill hjälpa killen. Nicole går inte på det och klargör att hon behöver få veta hela sanningen – både det bra och dåliga. EJ lovar att han har situationen under kontroll. Senare skickar Quinn ett sms till någon och föreslår ett samarbete.

Daniel mår fortfarande dåligt efter nyheten att han kan vara Maggies son. Han vill göra ett DNA-prov. Melanie och Jennifer påpekar att Maggie är en underbar kvinna, men Daniel säger bestämt att hon inte kommer att ersätta hans mamma. Han förstår inte varför hans föräldrar hemlighöll det här. Melanie föreslår att han pratar med Victor. Kanske han vet mer än han tror att han gör. Daniel går med på det och säger att han inte vill förlora Jennifer nu.

Samtidigt försöker även Maggie smälta den stora nyheten. Hon har bestämt sig för att inte tvinga sig in i Daniels liv, utan låta honom bearbeta det här i egen takt. Senare kommer Melanie förbi och gör ingen hemlighet av att hon älskar sin nya farmor! Victor diskuterar Daniels föräldraskap med sin butler, Henderson. Det avslöjas att Victor medvetet gav Maggies ägg till Daniels föräldrar! Henderson undrar om hans chef har tänkt berätta det här för mrs Horton. Maggie råkar höra dem och undrar vad de pratar om. Victor hittar på en ursäkt och det är tydligt att han aldrig har tänkt berätta sanningen för henne.

Abigail kan inte sluta tänka på att hennes pojkvän hånglade med hennes bästa vän på Halloweenfesten. Chad gör sitt bästa för att försäkra henne om sina känslor, men hon har svårt att släppa det. Hon har även svårt att fokusera på pluggandet till sina tentor, så Chad hjälper henne med det. Sakta börjar han vinna tillbaka hennes förtroende.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.