Stefano bjuder på en överraskning – en gammal fiende är tillbaka! Konflikten mellan Nicole och Jennifer får ödesdigra konsekvenser.

I Europa bestämmer Stefano träff med en mystisk kvinna och förklarar att han behöver hennes hjälp med att återförena sin splittrade familj. Under dramatiska omständigheter avslöjas det att kvinnan är hans adoptivdotter Kristen DiMera!

Hon är tillbaka!

I morgon drar en ny Daysvecka igång och den börjar med att Stefano bjuder på en stor överraskning! Här är en smygtitt på måndagens avsnitt. Trogna tittare minns nog damen i hatten med skräckblandad förtjusning. Inte missa!

Publicerat av Våra bästa år den 7 februari 2016

Nicole vädjar till Daniel att lämna stan med henne i kväll. Daniel lovar att han ställer upp på hennes plan, men rent logistiskt så kan de inte bara packa sina saker och sticka med detsamma. Bland annat så måste Nicole först besöka sin barnmorska och få godkänt att resa med flygplan så här sent i graviditeten. Nicole blir helt knäckt när hon inser att det är kört. Hon kan inte undvika att Daniel får reda på sanningen om missfallet, och därmed kommer hon även att förlora honom.

Daniel åker till sjukhuset för att jobba, medan Nicole bryter ihop i hans lägenhet. När hon hör Jennifer lämna ett meddelande på Daniels telefonsvarare och ber att få träffa honom på torget, spårar hon ur fullständigt. Nicole beväpnar sig med skalpellen hon tog från sjukhuset tidigare och går till torget med avsikt att döda Jennifer! När de båda damerna träffas, utbryter ett bittert gräl. Jennifer försöker fly fältet genom att springa upp för en trappa, men Nicole följer efter och greppar tag i sin rival. Mitt under tumultet förlorar Nicole fotfästet och ramlar ner för trapporna! I samma ögonblick dyker Brady och Billie upp. De skyndar fram till Nicole, som ligger på marken och oroar sig för hennes ofödda barn… samtidigt som Jennifer står i trappan och ser förskräckt ut!

Victor konfronterar Daniel om hans planer på att lämna Salem och är orolig för att Nicole ska förstöra hans liv. Ett gräl utbryter, med Maggie i mitten, men Daniel står fast vid sitt beslut att hjälpa Nicole.

Rafe och Sami är på väg ut på dejt, när de träffar EJ i trapphuset. Sami förbannar honom igen för att ha försökt splittra henne och Rafe. EJ anklagar Rafe för att inte heller vara ärlig – han ljuger om att vara pappan till Nicoles barn. Senare njuter Rafe och Sami av en romantisk kväll på kafét, medan EJ klampar in till familjen Hortons hus och kräver att få träffa Nicole. Abigail förklarar att hon har flyttat.

Bo tar hand som sin mamma, som är rädd och upprörd efter att ha förväxlat honom med sin döde make. Caroline erkänner att hon har glömt många saker på sistone, men försöker att förneka problemet. Till slut lyckas Bo övertala henne att följa med till sjukhuset och träffa Kayla, för att hitta en medicinsk förklaring till hennes minnesluckor. Caroline avbryter dem och vill gå rakt på sak. Hon vet vad problemet är.

Lämna en kommentar