ONSDAG 15 JUNI 2022 • Leo ruvar på hämnd i DiMeras källare, men blir ertappad av en familjemedlem. EJ erbjuder Belle att bo i herrgården. Chad tvingas erkänna sanningen om Samis kidnappning för Abigail.

Den objudna gästen

Sonny var bara första offret på hans hämndlista. Alla som bidrog till att Leo förlorade sin kärlek Craig Wesley riskerar att få sin släng av sleven och nu är det Chad och Abigails tur. Tack vare detaljerade instruktioner från Gwen lyckas Leo ta sig igenom de underjordiska tunnlarna som leder fram till DiMeras herrgård. Här kan han ruva på hämnd i nära anslutning till sina fiender och en välfylld vinkällare. Men Leo hinner knappt installera sig innan han blir ertappad av familjens minsta medlem Thomas, som leker kurragömma i källaren med sin syster. Leo övertalar den lille pojken att han är tandfen som lämnar pengar för hans mjölktänder när de lossnar och hans identitet måste förbli deras hemlighet om han inte vill gå miste om framtida inkomster. Dessutom övertalar han pojken att hämta mat och juice från köket åt honom. Frågan är dock om Thomas kan hålla deras avtal, för redan innan avsnittet är slut råkar han försäga sig till mamma Abigail att de har en snyltgäst i källaren!

Hemlig attraktion

Belle är en desto mer välkommen gäst i herrgården. Efter att ha sovit i ett gästrum över natten, föreslår EJ att hon flyttar in på obestämd tid. Det är det minsta han kan göra efter all hennes juridiska hjälp. En annan bakomliggande orsak till erbjudandet kanske är hans hemliga attraktion för Belle, som avslöjas för oss tittare genom en het sexdröm! Vi undrar om det här är första steget till en ny romans och vad kommer i så fall storasyster Sami att säga när hon hör talas om det? Den frågan lyfts i dagens avsnitt som väntar på Playdays, där vi även ser en pressad Chad erkänna hela sanningen om Samis kidnappning för Abigail och Lucas ber Roman om tillåtelse att gifta sig med hans dotter!

Nästa avsnitt
✓ Jan riskerar missfall när hon får tidiga förlossningsvärkar.
✓ Clyde ger Lucas ett skumt erbjudande.
✓ Abigail besöker Gwen i fängelset.

Lämna en kommentar