MÅNDAG 21 SEPTEMBER 2020・Det råder kaos efter explosionen på bröllopet och Ciara får panik när Ben är försvunnen. Allie och Lani är oroliga för sina ofödda barn. Xanders hjältedåd imponerar på Sarah. Jake får veta mer om sin nyfunna familj.

Brudgummen har gått upp i rök

Det råder katastrofläge i kyrkan efter att en bomb har briserat precis efter Ben och Ciaras fina vigsel. En snabb koll på skadeläget visar att alla verkar ha klarat sig med livet i behåll. John har ett litet sår i pannan och Gabi har stukat foten, men annars är sotiga kinder och hosta de vanligaste komplikationerna. Det finns dock en stor anledning till oro. Brudgummen Ben befann sig i vestibulen där bomben verkade vara placerad och en okontrollerad brand gör att ingen kan ta sig dit och hjälpa honom. En hysterisk Ciara är nära att kasta sig in i de brinnande lågorna, men blir tillbakahållen av sin mamma och Shawn. Har Ben blivit levande begravd bland rasmassorna? När branden är släckt hjälps Rafe och Shawn åt med att röja undan all bråte för att rädda Ben, men till allas förvåning är han spårlöst försvunnen. Var har Ben tagit vägen?

Stressigt på sjukhuset

De blivande mammorna Allie och Lani blir intagna på sjukhuset för kontroll. Oro uppstår när det visar sig att Lani har blödningar, men senare lämnar Sarah det lugnande beskedet att det inte är någon fara. Även Allies barn har klarat sig utan problem. Sarah är djupt imponerad över Xanders hjältedåd efter explosionen. Han försökte hjälpa så många som möjligt och bokstavligen bar Allie i sin famn till sjukhuset. Dessutom stannar han kvar och serverar kaffe åt Sarah medan hon rusar mellan patienter. Vilken kille!

Nästa avsnitt
✓ Rafe fattar ett beslut angående Allies adoptionserbjudande.
✓ Claire blir misstänkt för attentatet i kyrkan.
✓ Shawn har dåliga nyheter åt sin familj.
✓ Sami och Lucas kommer till sjukhuset för att vara med Allie.

2 kommentarer

  1. Han dyker nog upp Ben! Hemska Gabbi som gnällde om sin fot o sko när andra kunde ha dött. Fina Xander o Sara! ❤️

  2. Hoppas Ben kommer tillbaka, det har kanske med hans pappa att göra? Eller Jakes liga. Så många skummisar . Kan Belle vara inblandad , tror inte det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.