FREDAG 9 OKTOBER 2020 · Sami vägrar acceptera Allies beslut att låta Nicole adoptera hennes barn. Sonny och Will försonas. ✔️ Hon är den nya Claire!

Sami förklarar krig

Sedan Sami fick veta att hennes gravida dotter tänkte adoptera bort sitt barn, har hon gjort allt för att påverka var barnet ska hamna. Hon önskade helst att Allie skulle behålla sin nyfödda son själv, eller ge honom till sin bror Will så att hennes barnbarn åtminstone stannar kvar inom familjen. Istället har Allie fattat det värsta beslutet som Sami hade kunnat föreställa sig – att barnet ska växa upp med hennes ärkefiende Nicole som adoptivmamma. Allie har uttryckt sin önskan i ett brev som hon lämnat efter sig på sjukhuset. När Eric försöker lugna ner sin syster, fräser Sami att Nicole har för vana att stjäla andra människors barn. ”Du minns kanske Sydney?” säger hon och syftar till ett drama som utspelades för tio år sedan. Sami vägrar låta Nicole ta hennes dotterson och klampar iväg med ilskna steg för att leta rätt på Allie och reda ut situationen. Samtidigt söker Allie skydd i Erics lägenhet, där Claire hjälper henne att gömma sig för Sami och ser till att hon får sitt pass och pengar för att kunna smita från stan. En frustrerad Sami vänder sig slutligen till Belle och ber om juridisk hjälp. ”Du måste hjälpa mig att hålla Nicole borta från min dotterson.”

Tillsammans igen

Sonny blev upprörd när det visade sig att Will var införstådd med sin mammas intriger men valde att hålla tyst om det. Men i dag försonas makarna igen. Ari ville hellre ha en hundvalp än ett syskon ändå, så grabbarna börjar leta hundannonser och fokuserar på den adoptionen istället.

Hon är nya Claire!

Claire spelas av en ny skådis från och med det här avsnittet. Hon heter Isabel Durant och har haft en TV-karriär i sitt hemland Australien. Olivia Keegan som vi är vana vid att se som Claire har lämnat vår såpa och fått en roll i High School Musical-serien som visas på den nya streamingtjänsten Disney+. Tror ni att Isabel kan bli en bra ersättare?

Nästa avsnitt
✓ Ben har en mardröm om att han stryper Ciara.
✓ Rafe och Hope kommer varandra nära igen.
✓ Eve kommer till Salem.
✓ Jake och Gwen bråkar om hans relation med Gabi.

Lämna en kommentar