SÖNDAG 17 MAJ 2020 · Stefano hoppas att Marlena är redo att blomma ut och bli hans nattens drottning. Nicole är besluten att bevisa sina misstankar. Chad går till angrepp mot Kate och Gabi.

Knopparna brister

Stefano har väntat, längtat och planerat för kvällen som äntligen är här. Marlenas mikrochip är på plats och nu borde hon vara mottaglig för hans kärlek och bli ”nattens drottning.” Marlena är något förvirrad när hon vaknar upp efter operationen och undrar vad som pågår. Stefano förklarar att han har byggt en kopia av sitt gods Maison Blanche i New Orleans som betydde så mycket för dem en gång i tiden. Marlena får även en speciell present – en kaktus som kallas ”nattens drottning” eftersom den bara blommar en gång om året i mörkret när ingen ser. Nu hoppas han att Marlena är redo att göra detsamma. Stefano försöker förföra henne med en kyss, men blir besviken när hon drar sig undan och avslöjar att hon fortfarande bara har John Black i tankarna. En irriterad Stefano fräser att hon måste glömma John och acceptera sitt nya liv. Senare verkar hon ha gjort precis det.

Nicole säkrar DNA-bevis

Nicole är övertygad om att Xander har förväxlat barn på sjukhuset och att ”Mickey” i själva verket är Brady och Kristens dotter Rachel. Vi tittare vet förstås att hon är på rätt spår, men hon måste bevisa sin teori. Hon har redan tagit ett salivprov på Rachel och nu behöver hon ett från den riktiga mamman. Xander försöker stoppa henne, men Nicole vägrar låta sig skrämmas och beger sig till kontoret och provocerar fram ett våldsamt gräl med Kristen, samtidigt som hon rycker åt sig en tuss av hennes hår. Nu har Nicole det som krävs för att styrka sin teori med DNA-bevis.

Chad till attack

Stefano har gett Chad order att döda Kate och Gabi för att bevisa sin lojalitet till ”la famiglia” och i dag skrider den hypnotiserade sonen till verket. Först klubbar han ner Kate med ett trubbigt föremål och senare går Gabi samma öde till mötes. Problem uppstår när en oväntad besökare dyker upp, samtidigt som Chads offer ligger medvetslösa på golvet. Se vem i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Chad försöker dölja sina spår.
✓ Kate och Gabi upptäcker att de är frihetsberövade.
✓ Stefano försöker förföra Marlena.
✓ Sonny uppmanar Evan att göra det rätta.

Lämna en kommentar