ÅTERKOMST・En livs livande Nicole återvänder till Salem – bara minuter efter att Sarah och Eric har erkänt sina känslor för varandra! ✔︎ Intervju med Arianne Zucker.

Nicoles grymma öde

Sist vi såg Nicole gick hon ett grymt öde till mötes – instängd i en byggnad som exploderade och brann ner till grunden. När Nicole insåg att hennes sista stund var kommen, bad hon Eric att ta hand om Holly. Hennes sista önskan blev starkt ifrågasatt efter hennes död, eftersom det senare dök upp ett brev där Nicole skriftligen önskade att Chloe skulle få vårdnaden om Holly i händelse av hennes död. Nu spelar det förmodligen ingen roll längre, för i dagens avsnitt visar det sig att Nicole överlevde branden och är tillbaka i Salem för att räta ut alla frågetecken och återförenas med sin stora kärlek Eric – bara minuter efter att han har erkänt sina känslor för Sarah!

Svårt att säga nej

”Det känns som att jag redan har varit tillbaka i två år”, skojade Arianne Zucker till tidningen Soap Opera Digest, eftersom avsnitten filmas över ett halvår innan de sänds på TV och nätet. Hennes återkomst bestämdes efter ett samtal med seriens chefsproducent Ken Corday. ”Jag pratade med Ken i september 2018 om att komma tillbaka och hur det sammanföll med Eric och Sarahs handling i serien. Det är svårt att säga nej till Ken ibland! Jag läser alltid meddelanden från fans på Twitter och Instagram och de är väldigt rara och fantastiska. Jag tror att det var en stor drivkraft också.” När Zucker kom tillbaka i höstas för att avsluta Nicoles epok trodde hon att det var slut för gott. ”När jag lämnade serien första gången tänkte jag ’Man ska aldrig säga aldrig’ men min återkomst i fjol kändes som ett avslut. Självklart är alla här toppen och säger ’Du kommer tillbaka!’ Att inspelningsledarna och alla ville ha mig tillbaka var verkligen fint. Jag sa ’Okej, jag kommer tillbaka’ men hade förstås inga planer på att göra det, utan höll bara dörren öppen. Så den andra gången visste jag inte att jag skulle komma tillbaka igen.”

Skönt med ledighet

Hon lämnade Salem första gången 2017, men säger att ”Det känns verkligen inte som att jag har varit borta, eftersom jag har varit här i större delen av mitt vuxna liv. Det känns verkligen som ett hem. Det är bisarrt. Och det menar jag på bästa möjliga sätt, eftersom man bara kastar sig in i det igen. Men jag var så tacksam för ledigheten, för mitt privatliv, att ha kunnat jobba med annat och vara med min dotter. När man stannar på en plats så länge har man en tendens att köra på i samma spår, om man inte lär sig att förnya sig hela tiden. Det var skönt att lämna serien och få tid för mig själv och att göra andra saker också. Jag jobbade fortfarande som skådis, men det är annorlunda när man inte behöver memorera repliker varje dag. Man inser också hur mycket tid man har missat under tiden. Jag tror verkligen att jag behövde det innan jag kom tillbaka. Det var verkligen uppfriskande för mig.” Nu har hon fått ett nytt perspektiv på sitt jobb. ”Jag har en helt annan syn på det, eftersom jag fick tid att hämta andan. Det var toppen. Sen kommer man tillbaka och jag har lärt mig att göra saker annorlunda. Min tidsplanering är också annorlunda, eftersom jag vill fortsätta att ha tid för mig själv och min dotter. Mellan klockan 17 och 20 är det min tid med henne på vardagarna. Hon har skolan, dans och fotboll, så jag behöver inte oroa mig för jobbet. Jag ser till att ha gjort alla mina grejer först, så att jag kan umgås med mina vänner eller henne och njuta av livet också.”

Familjen på jobbet

Nicole kommer tillbaka mitt i en avgörande tid för Sarah och Erics relation. Zucker gillar att jobba med Greg Vaughan (Eric) igen. ”Det är fantastiskt. Han är så lätt att jobba med och han är ju verkligen hemsk att se på (skratt). Han ger alltid så mycket känslor, bara i hans ögon. Det är underbart att förena sig med det.” Hon har också lärt känna Linsey Godfrey (Sarah). ”Hon är väldigt gullig. Bara en härlig person. Snacka om en frisk fläkt när man är i studion. Hon är bara härlig.” Zuckers första scener är med hennes ex-make från verkligheten Kyle Lowder (Rex). ”Han får mig att skratta. Vi är goda vänner utanför jobbet. Man blir nästan bortskämd med att få jobba ihop, eftersom det är så bekvämt att komma till jobbet. Snacka om familj! Det är toppen.”

Tillbaka för att stanna

Nu är hon tillbaka för att stanna tillsvidare, till skillnad från gästspelet förra gången. ”När jag tänker på helheten är det mycket enklare att ha en bra, lång story så att fansen blir mer insatta,” säger hon. ”Det krävs samarbete för att allt ska funka. Det är så mycket som ska sägas, berättas och skrivas. Jag har alltid älskat den aspekten av det. Det känns meningsfullt att försöka göra nya saker med min rollfigur när man är med så här länge och vill behålla tittarnas intresse så att de inte hoppar av. Fortsätt titta och se om jag kan försöka göra nåt annorlunda. Så det känns bra att vara tillbaka för en längre tid. Det var underbart att komma tillbaka tillfälligt, men jag hade så mycket annat på gång då. När jag blir äldre är det skönt att fokusera på en sak i taget.”

Nya Nicole

Räkna med att Nicole är lite annorlunda när hon kommer är tillbaka nu. ”Rollfiguren har gått igenom så mycket”, påpekar Zucker. ”Uppenbarligen är hon inte död och behöver återhämta sig från det, så hon befinner sig i en annan situation. Nog för att rollfiguren var sårbar förut, men nu är hon sårbar på ett annat sätt. Det har varit en trevlig utmaning. Jag tror att folk kommer vara väldigt intresserade av att upptäcka vad som har hänt med henne och hur hon kom tillbaka till Salem. Jag vet att Eric och Nicole-fans verkligen vill se dem tillsammans igen, så det är något att se fram emot.” □

3 kommentarer

  1. Im so glad She is back i wish Daniel back too because i think They was so good together But that is inpossible because brady has his heart.

  2. Pingback: Sanningen till sist! – Våra bästa år | Days.nu

  3. Pingback: En glad nyhet och ett galet rykte! – Våra bästa år | Days.nu

Lämna en kommentar