TISDAG 1 MAJ, 2018 · Xander kidnappar Nicole och låser in henne i en bur! Brady ber Eric om en stor tjänst. Ciara presenterar nya pojkvännen för sin mamma och Rafe. Claire blir besviken när hennes musikkarriär går trögt.

Ingen utväg

Brady och Nicoles planer på ett lyckligt familjeliv på rymmen misslyckas totalt när Xander dyker upp för att hämnas. Han skjuter Brady och rövar bort Nicole och Holly till sin privata ö i Grekland. Nicole gör ett våghalsigt försök att rymma, men Xander stoppar henne och klargör att det inte finns någon utväg. Hon kan inte simma i hajvatten med sin dotter. Som straff för hennes olydnad låser han in henne i en bur och låter en okänd barnflicka ta hand om Holly.

Brady ber om en tjänst

Samtidigt vårdas Brady med en skottskada på sjukhuset i Salem. Han ber Eric att hitta Nicole innan polisen eller Deimos gör det. Eric ser sin chans att gottgöra Daniels död, så han lovar att göra allt han kan. Senare får han hjälp av Jennifer och tillsammans försöker de lista ut var Xander har tagit vägen med Nicole. Rafe kommer till sjukhuset och har order att gripa Brady för skyddande av brottsling, men blir avbruten när Brady plötsligt drabbas av hjärtstillestånd. Doktor Grant är osäker på om han ska överleva.

Leken blir till allvar

Ciara presenterar nya pojkvännen Wyatt för sin mamma och Rafe. Hope blir misstänksam när Wyatt verkar vara “för bra för att vara sann.” Det vet vi att han är också, eftersom Theo gav honom i hemligt uppdrag att uppvakta Ciara och har gett honom all information om henne. Nu verkar Theo ångra sin kupp, eftersom han kokar av svartsjuka när han ser dem kyssas. Wyatt verkar ha fått äkta känslor för Ciara och föreslår att de blir ett par på riktigt.

Allt för att bli känd

Claire blir besviken när hennes möte med en skivproducent inte går som planerat. Han tror inte att hon är redo att bli en stjärna ännu. Jade föreslår ett annat sätt att få uppmärksamhet – genom att göra en sexvideo och läcka den på nätet. Claire tycker först att idén är vidrig, men frågan är hur långt hon är beredd att gå för att bli känd?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.