Nicole misstänker att lilla Mickey i själva verket är Brady och Kristens dotter – nu skyr hon inga medel för att bevisa sin teori!

Nicole anar oråd

Både Kristen och Sarah längtade efter att bli mammor och födde sina döttrar samma kväll, men en av barnen dog och Xander såg till att fel mamma åkte hem med en dotter. Nicole anar att något inte står rätt till när hon blir vittne till att Xander utpressar läkaren som hjälpte honom att genomföra kuppen. När det dessutom framkommer att Eric och Sarahs dotter har ett hjärtformat födelsemärke i nacken – precis som Brady och Kristens dotter hade, faller pusselbitarna på plats och hon inser att Xander har genomfört en lömsk förväxling av barnen. Xander nekar bestämt till anklagelserna och kräver att Nicole släpper sin galna teori. Eric och Sarah har gått igenom tillräckligt med elände på grund av sin dotters hälsokris och det sista de behöver nu är att Nicole orsakar ännu mer kaos och drama. Men Nicole låter sig inte skrämmas. Hon är övertygad om att hennes misstankar stämmer och för barnets bästa måste sanningen komma upp till ytan.

Bevisbördan

Men det räcker inte med misstankar för att få gehör för sin teori. Nicole behöver konkreta bevis. I ett obevakat ögonblick smyger hon in till rummet på sjukhuset där lilla Mickey ligger och tar ett salivprov från flickan med en bomullstop. Sen behöver hon ett prov från den riktiga mamman också. Nicole beger sig till kontoret och provocerar medvetet fram ett gräl med Kristen som leder till ett fysiskt slagsmål – och möjligheten för Nicole att slita åt sig en tuss av Kristens hår. Brady avbryter grälet och tar med sig Kristen därifrån, medan Nicole inser att hon har vad som krävs för att fastställa barnets föräldraskap. ”Jag är ledsen Kristen, men jag måste få veta om jag har rätt i att du är Mickeys mamma och med ditt hår kan jag bevisa det.”

Vänner i verkligheten

I serien vill de oftast klösa ögonen ur varandra, men i verkligheten har Arianne Zucker (Nicole) och Stacy Haiduk (Kristen) blivit goda vänner. ”Vi kom varandra så nära under de nästan två åren som har gått nu”, berättar Zucker för tidningen Soap Opera Digest. ”Vi bara funkar ihop. Jag är en mentor åt henne och hon är en mentor åt mig. Vi har så många saker gemensamt i hur vi försöker förbättra oss som kvinnor. Hon har en jäkla massa energi.”

Lämna en kommentar