TISDAG 2 JUNI 2020・Nicole har ett svårt beslut att fatta – ska hon avslöja sanningen om Mackenzies föräldraskap? Eric inser att Nicole har ljugit om sin resa. Födelsemärket i Mickeys nacke förbryllar Brady.

Att berätta eller inte?

Nicoles resa till New York ger resultat när Dr. Amanda Raynor motvilligt erkänner babyförväxlingen på sjukhuset förra mors dag. Hon berättar hela den häpnadsväckande historien – att Sarah födde sitt barn vid en vägkant efter att ha varit med om en bilolycka, medan Kristens barn förlöstes på sjukhuset. När Sarahs dotter senare dog, smög Xander och Victor in till barnavdelningen och förväxlade de båda flickorna, så att Kristen fick det felaktiga beskedet att hennes dotter inte klarade sig. Nu när Nicole vet hela sanningen uppstår ett svårt dilemma – vad ska hon göra med den? Eric skulle bli förtvivlad om han måste lämna bort den lilla flickan som han är så fäst vid till sin värsta fiende. Samtidigt hemma i Salem inser Eric att Nicole har ljugit om sin resa, eftersom Basic Black inte har några affärskontakter i New York. Abe vet vad som pågår, men han vill inte svika Nicoles förtroende. Eric drar slutsatsen att det handlar om provsvaren som Nicole fick på sjukhuset härom dagen. Han förmodar att hon är allvarligt sjuk, men inte vill besvära honom med det. Eric blir frustrerad, eftersom han älskar Nicole och vill hjälpa henne med vad det än handlar om. Han bestämmer sig för att åka till New York och leta rätt på henne, men det visar sig inte behövas – för samtidigt kommer hon hem.

För många tillfälligheter

Brady blir konfunderad när han upptäcker det hjärtformade födelsemärket på Mickeys hals. Det ser ut exakt likadant som det Kristen beskrev att deras dotter Rachel hade. När Brady tänker efter inser han att omständigheterna kring de båda nyfödda barnen är märkliga. Båda flickorna föddes samma kväll, på samma sjukhus, med samma förlossningsläkare och nu har de till och med likadana födelsemärken. Dessutom känner både Brady och Kristen en oförklarlig dragningskraft till Eric och Sarahs dotter. Brady försöker intala sig själv att alltihop är tillfälligheter, men är det verkligen det?

Nästa avsnitt
✓ Nicole avslöjar sanningen om Mackenzie för Eric.
✓ Xander planerar sin vigsel med Sarah.
✓ John väntar nervöst på ett besked om Marlenas operation.
✓ Stefano vägrar släppa sin kontroll över Steves kropp.

En kommentar

  1. Hur kommer det gå för Sara & Xander.

Lämna en kommentar